34.2 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăSportAntonescu spune că 58% din români ar opta pentru el ca preşedinte...

Antonescu spune că 58% din români ar opta pentru el ca preşedinte şi că nu simte mândrie,ci presiune

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat duminică, la Antena 3, că potrivit ultimelor sondaje, 58% dintre români l-ar vota pe el preşedinte, dar că „cifrele enorme” nu ţin în primul rând de meritul său, ci de nemulţumirea faţă de actualul şef de stat şi regim politic, informează NewsIn.

Întrebat ce sentiment îi dau rezultatele sondajelor conform cărora 45% dintre români l-ar vota pentru Cotroceni, Antonescu a subliniat că „e o presiune, nici vorbă de mândrie”.

„Ultimele sondaje pe care le ştiu au chiar cifre şi mai mari. Noi am formulat în USL, fie şi neoficial, despre o variantă a candidaturii mele la preşedinţie, o nominalizare a lui Ponta ca premier. Oamenii care aşteaptă o schimbare au primit bine această variantă. USL are, in funcţie de institutul de sondare, între 60%, 65%, chiar 67%, sunt sigur că cifrele – ultima pe care o ştiu e chiar 58% pentru preşedinţie, 50% şi ceva Victor Ponta opţiune ca prim-ministru. Realizez că aceste cifre enorme nu ţin în primul rând de meritele mele, ci de nemulţumirea faţă de actualul preşedinte, regim politic, ele nu te pot decât apăsa şi responsabiliza. pentru ca (…)să încercăm să formulăm previziuni, estimări şi angajamente la nivelul Guvernului, cât de cât realiste”, a declarat Antonescu.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă