33.2 C
București
luni, 15 iulie 2024
AcasăSportAntonescu, întrebat dacă sunt şanse ca Ramona Mănescu să se afle pe...

Antonescu, întrebat dacă sunt şanse ca Ramona Mănescu să se afle pe lista cu propuneri pentru preluarea Ministerului Transporturilor: „Sunt şanse, sunt şanse”. Vezi reacţia lui Victor Ponta

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a fost întrebat, cu puţin timp în urmă, înainte de reuninea Biroului Politic Naţional, dacă sunt şanse ca europarlamentarul Ramona Mănescu să se afle pe lista cu propuneri pentru preluarea Ministerului Transporturilor, el răspunzând: „Sunt şanse, sunt şanse”, arată Mediafax.

Crin Antonescu a venit, duminică, la Palatul Parlamentului, la şedinţa BPN a PNL, unde urmează să se decidă nominalizarea partidului pentru preluarea ministerului Transporturilor. El a fost întrebat de jurnalişti dacă e şi Ramona Mănescu pe lista pentru ministerul Transporturilor şi dacă sunt şanse să fie votată, el a răspuns: „Sunt şanse, sunt şanse”.

Citeşte şi Premierul Victor Ponta vede în Ramona Mănescu la Transporturi o variantă mai bună decât alte propuneri

 

La ora transmiterii acestei ştiri, şedinţa BPN a PNL este în desfăşurare. Niciun alt liberal nu a făcut declaraţii înainte de şedinţă.

Numele europarlamentarului Ramona Mănescu a fost vehiculat, duminică dimineaţă, ca nominalizare pentru funcţia de ministru al Transporturilor.

Propunerea va fi transmisă luni preşedintelui Traian Băsescu.

Premierul Victor Ponta consideră că o nominalizare a Ramonei Mănescu pentru funcţia de ministru al Transporturilor reprezintă o variantă mai bună decât alte propuneri, la acest moment fiind aşteptată o decizie oficială a PNL, au declarat surse politice.

 
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă