20.9 C
București
miercuri, 25 septembrie 2024
AcasăSportAntonescu: Excludem colaborarea şi cu un PDL condus de Blaga

Antonescu: Excludem colaborarea şi cu un PDL condus de Blaga

Emil Boc este numărul 1 al ţării în materie de „gogoşi”, iar colaborarea cu PDL este exclusă, chiar şi în situaţia în care Vasile Blaga ar fi ales şef al democrat-liberalilor, a declarat preşedintele PNL, Crin Antonescu, relatează NewsIn.

De asemenea, el a răspuns unor afirmaţii ale lui Vasile Blaga în ceea ce priveşte adversitatea sa cu PNL şi PSD.

„Nici nu am spus noi altceva, şi Victor Ponta, şi eu, am spus mereu că nu facem vreo deosebire fundamentală între dnul Boc şi dnul Blaga, din punct de vedere politic, că PDL este exclus pentru noi de la orice înţelegere şi tratative, indiferent de cine ar câştiga congresul lor. Dnul Blaga trebuie să încerce să o convingă pe dna Udrea eventual, de cine îi sunt adversari sau cine-i sunt prietenii, punctul nostru de vedere este clar, dnul Blaga este în aceeaşi măsură adversarul nostru cum este şi dnul Boc, cum este şi dnul Băsescu”, a mai declarat Crin Antonescu.

În plus, preşedintele PNL a mai spus că este curios „de ce, dacă dnul Boc şi ciracii sunt atât de încrezători, uite ieri într-o zi frumoasă în general meteorologic, frumoasă ca semnificaţie, şi dnul Boc şi dnul Băsescu şi alţi domni şi doamne din PD nu au ieşit puţin la aer, puţin printre oameni.”

Preşedintele PDL Emil Boc a declarat, sâmbătă, la Bacău, că Victor Ponta şi Crin Antonescu sunt o gogoaşă care se desumfla „încet, dar sigur”, şi că cei doi vor rămâne, în continuare, în Opoziţie.

„Prin ceea ce am făcut în ultimii doi ani, am îndreptat lucrurile care n-au funcţionat, am luat măsuri mai aspre, dar anul acesta terminăm cu partea de minusuri şi mergem cu partea de plus a economiei. Şi putem culege şi noi şi partenerii de Coaliţie roadele măsurilor care au fost nevoite să fie luate în anii anteriori. În concluzie, încet, dar sigur, gogoaşa se desumflă şi locul şi viitorul ei este cel pe care îl are astăzi, adică în Opoziţie şi pentru următorul mandat”, a susţinut Emil Boc.

Cele mai citite

Fanii celor de la Rangers îl cer pe Ianis Hagi înapoi la prima echipă

Ianis Hagi a avut o performanță deosebită în meciul dintre Rangers B și Huddersfield Town, încheiat cu victoria echipei sale, scor 3-2. https://twitter.com/RFC_Youth/status/1838545911519076777 Fanii celor de...

SUA vor trimite suplimentar trupe militare în Orientul Mijlociu ca răspuns la tensiunile existente

Statele Unite vor trimite suplimentar "un număr mic" de efective militare în Orientul Mijlociu ca răspuns la tensiunile regionale în creştere, în plină escaladare...

Meciul dintre Atalanta și Como a fost amânat din cauza terenului impracticabil

Meciul dintre Atalanta și Como a fost amânat din cauza condițiilor dificile ale terenului. Partida dintre Atalanta și Como, programată inițial luni seara, la ora...
Ultima oră
Pe aceeași temă