30.6 C
București
luni, 22 iulie 2024
AcasăSportAntonescu, despre eliberarea lui Năstase: Decizia trebuia luată mai repede, fără atâtea...

Antonescu, despre eliberarea lui Năstase: Decizia trebuia luată mai repede, fără atâtea contorsiuni

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, luni, că se bucură de eliberarea fostului premier Adrian Năstase, iar decizia ar fi trebuit luată mai repede şi „fără atâtea contorsiuni”, precizând că nu vede niciun fel de impediment în revenirea acestuia în politică, potrivit Mediafax.

„Aşa cum erau prezentate lucrurile, probabil că această decizie ar fi trebuit luată mai repede şi fără atâtea contorsiuni. În orice caz, mă bucur pentru Adrian Năstase, mă bucur pentru familia lui şi sper ca Adrian Năstase, după această experienţă complicată, traumatizantă, să aibă forţa de a reveni ca persoană publică. Este un om cu foarte multă experienţă, cu multe competenţe, un om care mai are ceva de spus în societatea românească”, a susţinut Antonescu.

Liderul PNL a fost întrebat dacă ar fi un deficit de imagine sau dimpotrivă o revenire a lui Năstase la vârful PSD.

„Nu asta este important, cred că problema pusă corect este în felul următor: când am făcut USL, Adrian Năstase era în PSD, se afla pe o poziţie importantă în PSD, am făcut împreună şi cu Adrian Năstase USL. Între timp, domnia sa a avut un proces, a avut o condamnare, şi-a ispăşit această condamnare … dacă doreşte să revină în activitatea politică, din punctul meu de vedere, nu este niciun fel de impediment”, a mai afirmat Antonescu.

Adrian Năstase va fi eliberat din Penitenciarul Jilava, după ce Tribunalul Bucureşti a respins, luni, recursul Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Citeşte şi: Adrian Năstase va fi ELIBERAT. Vezi DECLARAŢIILE fostului premier

Cele mai citite

Peste 400 de blocuri din Capitală rămân fără apă caldă

Cel puțin până joi vor fi lucrări de înlocuire, modernizare şi reparaţii la conductele reţelei termice Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti SA anunţă că va interveni...
Ultima oră
Pe aceeași temă