4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportAndre Onana vrea să o părăsească pe Ajax Amsterdam

Andre Onana vrea să o părăsească pe Ajax Amsterdam

”Nu mă înţelegeţi greşit, eu sunt foarte fericit la Ajax şi sunt foarte recunoscător clubului. Au fost cinci ani fantastici, dar acum este momentul să fac un pas înainte”, a declarat Onana, 24 ani, pentru ziarul Algemeen Dagbladet.

Camerunezul şi-a prelungit anul trecut contractul până în iunie 2022, dar acesta include o clauză care îi permite un transfer în cazul unei oferte importante.

”Asta a fost condiţia pusă anul trecut. Nu ştiu ce va fi, dar ambiţiile mele şi acea clauză sunt clare”, a declarat portarul african, coleg cu fotbalistul român Răzvan Marin la campioana Olandei.

Agentul lui Onana, Albert Botines, susţine că a existat deja un contact între Barcelona şi Ajax pentru sondarea unui transfer: ”Situaţia actuală de la Barcelona va juca de asemenea un rol. Clubul trebuie să facă nişte ajustări financiare şi a sugerat implicarea unor jucători în operaţiune”.

Ca junior, Onana a fost legitimat timp de cinci ani la FC Barcelona (2010-2015), înainte de a ajunge la clubul olandez.

Presa olandeză susţine că Borussia Dortmund, Chelsea şi Paris Saint-Germain sunt alte cluburi interesate de serviciile lui Andre Onana.

Înaintea pandemiei de coronavirus, Ajax dorea să obţină 40 sau 50 milioane euro dintr-un transfer, dar acum pretenţiile au scăzut la 30 milioane euro.

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...
Ultima oră
Pe aceeași temă