9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSportAmical de lux în Spania. FCSB a remizat spectaculos cu Lokomotiv Moscova

Amical de lux în Spania. FCSB a remizat spectaculos cu Lokomotiv Moscova

Cristian Manea a deschis scorul în minutul 15, din lovitura liberă, dar Anton Miranciuk a egalat în minutul 26. Roş-albaştrii au trecut din nou în avantaj, graţie reuşitei lui Marko Momcilovic (28). Dmitri Barinov a marcat al doilea gol al ruşilor, în minutul 32. Manea a reuşit dubla, din penalty, în minutul 43, iar Rifat Jemaletdinov a închis tabela în minutul 63.

Lokomotiv ocupă locul 5 în clasamentul campionatului Rusiei, după 19 etape.

Bogdan Vintilă a început meciul cu următoarea formulă: A. Vlad – Cr. Manea, I. Cristea, Perianu, Momcilovic – L. Filip (căpitan), Vînă, D. Olaru – Ad. Popa, Cr. Dumitru, Cr. Niţă. La pauză au intrat, în atac, Man, Moruţan şi Fl. Coman, iar pe parcursul reprizei secunde au mai intrat Bălgrădean, Creţu, Nedelcu, Planic, Panţîru şi Oaidă.

FCSB va juca ultimul meci amical din Spania pe 22 ianuarie, începând cu ora 16:30 (ora României), împotriva campioanei Coreei de Sud, Jeonbuk Hyundai Motors, pe terenul La Quinta Football Pitch.

Cele mai citite

Incident tragic la un Zoo din Kansas: o femelă de struț a murit după ce a înghițit cheile furate de la un angajat

Karen, o femelă de struț de 5 ani de la Grădina Zoologică Topeka din Kansas, a murit după ce a scăpat din țarcul ei,...

În timp ce Iohannis se află în Coreea de Sud, Coreea de Nord a simulat un “contraatac nuclear”

Armata din Coreea de Nord a simulat un "contraatac nuclear" împotriva Coreii de Sud, chiar în perioada în care o delegație oficială din România,...
00:01:00

China emite cea mai severă avertizare pentru ploi torențiale după inundații devastatoare

Peste 100.000 de persoane au fost evacuate în sudul Chinei din cauza ploilor abundente și a inundațiilor mortale, guvernul emițând marți cea mai înaltă...
Ultima oră
Pe aceeași temă