27.8 C
București
sâmbătă, 21 mai 2022
AcasăSportAmbasada SUA, clarificări și răspunsuri despre Loteria Vizelor

Ambasada SUA, clarificări și răspunsuri despre Loteria Vizelor

Ambasada Statelor Unite ale Americii anunță organizarea unei discuții online, intitulată "Totul despre Loteria Vizelor", care va avea loc pe Facebook, pe 5 mai, între orele 15,00 – 16,00.

"Ai participat sau vrei să participi la Loteria Vizelor? Te-ai înscris, ai fost selectat și vrei să afli detalii despre procedură? Viceconsulul Caitlin Hartford te invită joi, 5 mai, de la ora 15,00, la o discuție online despre programul Diversity Visa", se arată pe pagina de Facebook a evenimentului "Totul despre Loteria Vizelor".

Potrivit sursei citate, cei care nu pot să participe la discuția online pot scrie întrebarea și viceconsulul Caitlin Hartford le va răspunde.

Totodată, Ambasada SUA precizează că mai multe informații despre Loteria Vizelor se pot găsi pe site-ulhttp://romania.usembassy.gov/vize/diversity.html.

Înscrierile pentru programul Loteria Vizelor 2017 au avut loc în perioada 1 octombrie și 3 noiembrie 2015.

Cele mai citite
00:01:17

VIDEO: RECORD – Un cuplu a câștigat peste 200 de milioane dolari la loteria Euromillions, în Marea Britanie

Un cuplu care a câștigat peste 184 de milioane de lire sterline (228 de milioane de dolari) la loteria Euromillions, a vorbit despre momentul...

Vreme caldă astăzi în București

În zona municipiului București vremea va fi frumoasă astăzi, dar călduroasă, potrivit prognozei transmise cotidianului “România liberă” de către Agenția Națională de Meteorologie (ANM). Cerul...
00:01:31

VIDEO: Un soldat rus spune că nu a vrut să ucidă

Un soldat rus în vârstă de 21 de ani a declarat în fața unui tribunal că nu a vrut să ucidă un civil neînarmat...
Ultima oră
Pe aceeași temă