3.8 C
București
marți, 30 noiembrie 2021
AcasăSportAlte sporturiRomânia învinge Insulele Feroe la handbal feminin 26-19

România învinge Insulele Feroe la handbal feminin 26-19

Echipa naţională de handbal feminin a României a învins reprezentativa similară a Insulelor Feroe cu 26-19, în cadrul preliminariilor pentru Campionatul European din 2022.

Toată lumea se aștepta la un galop de sănătate al jucătoarelor noastre, care însă au condus la un singur gol după prima repriză, 15-14. Elevele lui Adi Vasile au reușit în parte a doua a meciului să își impună jocul și să se impună la o diferență liniștitoare, 26-19.

Din lot a lipsit Cristina Neagu care a anunţat că se retrage temporar de la națională, până după Campionatul Mondial din decembrie.

România va evolua în cea de a doua partidă din grupă duminică, la Viena, în compania reprezentativei Austriei. Din aceași grupă mai face parte Danemarca.

Campania de calificare continuă anul viitor, din 2 și 5 martie, când România va întâlni Danemarca, întâi pe teren propriu și apoi în deplasare, urmând ca returul cu Insulele Feroe și cu Austria să se joace în 20 și 23 aprilie.

Cele mai citite

Ministrul Sănătății din Africa de Sud, despre Omicron: „Nu intrați în panică”

Ministrul Sănătății din Africa de Sud spune că „nu este absolut necesar să intrați în panică” din cauza noii variante de coronavirus, Omicron. Cu...

Moderna anunță că vaccinurile sunt mai puțin eficiente împotriva Omicron

CEO-ul producătorului de medicamente Moderna a anunțat că este puțin probabil ca vaccinurile COVID-19 să fie la fel de eficiente împotriva variantei Omicron. Avertismentul...

Bilanț covid 30 noiembrie. A scăzut numărul infectărilor

Bilanț covid 30 noiembrie. 1.622 de cazuri noi de COVID-19 și 1.146 de pacienți la ATI, în ultimele 24 de ore. 147 de români...
Ultima oră
Pe aceeași temă