7.7 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSportAlte sporturiGALERIE FOTO. Paola Saulino se dezbracă pentru Napoli

GALERIE FOTO. Paola Saulino se dezbracă pentru Napoli

Cea mai sexy fană a lui Napoli, Paola Saulino, face promisiuni îndrăznețe echipei favorite în cazul în care aceasta va reuși să cucerească trofeul Ligii Campionilor.

Actriță, model OnlyFans și superfană a echipei italiene, Paola a jubilat după tragerea la sorți pentru sferturile Ligii, impulsionându-și favoriții cu promisiunea că va merge într-un tur cu autobuzul complet goală, dacă Napoli va câștiga cel mai râvnit trofeu european. Italianca în vârstă de 33 de ani a postat pe Twitter: „MILAAAAN, HAI CĂ PUTEM”, făcând referire la faptul că formația de la poalele Vezuviului se va lupta pentru un loc în semifinale cu „diavolul” milanez.

Napoli este ca și campioană, având un avans de 19 puncte în fruntea clasamentului din Serie A, iar modul de joc al oamenilor lui Luciano Spalletti i-a făcut pe mulți să creadă că ar putea câștiga și trofeul Ligii Campionilor.

După ce jucătorii ei preferați au învins echipe precum Liverpool, Ajax, Rangers și Eintracht Frankfurt, Paola le-a promis că va recurge la gesturi nebunești dacă aceștia vor merge până la capăt în competiția europeană și vor aduce trofeul acasă. Aceasta este hotărâtă să facă turul orașului italian complet goală, într-un autobuz supraetajat.

Într-un interviu acordat recent, diva cu forme bombastice a declarat: „Voi face ceva nebunesc și voi sărbători făcând un tur cu autobuzul complet goală în Napoli. Este ceva ce pot face și este ceva ce îmi permit. Sincer, nu cred că închirierea unui autobuz este cel mai scump lucru din lume, probabil 3000 de euro îmi sunt suficienți pentru asta”.

Singura echipă de care șatena se teme este Manchester City. Englezii pot da piept cu Napoli doar în finală. „Nu mi-ar fi frică de nicio echipă britanică. Fanii englezi cred întotdeauna că echipele lor sunt cele mai bune din lume, apoi îi lovește realitatea, așa cum s-a întâmplat cu Liverpool. Sincer, doar City mă sperie puțin”, a mărturisit Paola.

Paola Saulino a devenit celebră după ce în 2016 a promis să le ofere un sex oral tuturor celor care au votat „Nu” la referendumul constituțional din Italia. Și chiar s-a ținut de cuvânt. Aceasta a organizat un turneu, intitulat „Pompatour”, care a început în ianuarie 2017 şi s-a încheiat în februarie. Prestaţiile bombei sexy, peste 400 la număr, au avut loc în locaţii private, iar beneficiarii au trebuit să prezinte dovada votului.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Un pod s-a prăbușit la Baltimore. Șase persoane ar fi murit

Căutarea supravieţuitorilor a fost suspendată marţi seară la Baltimore, după prăbuşirea unui pod în portul acestui oraş din estul Statelor, cele şase persoane date...

Premiul GDS a fost acordat Comunității Declic

Premiul Grupului pentru Dialog Social(GDS) pe anul 2023 a fost decernat marţi Comunităţii Declic, în cadrul unei ceremonii care s-a desfăşurat la sediul GDS,...

În atacurile asupra infrastructurii energetice ucrainene rușii au cheltuit sute de milioane de dolari

În atacurile asupra infrastructurii energetice din Ucraina ruşii au schimbat tactica, explică analiştii militari, potrivit tvrinfo.ro. Trimit asupra unei ţinte sute de rachete şi drone...
Ultima oră
Pe aceeași temă