21.9 C
București
marți, 6 iunie 2023
AcasăSportAlte sporturiFOTO. Motivul pentru care Holly Sonders a fost nevoită să renunțe la...

FOTO. Motivul pentru care Holly Sonders a fost nevoită să renunțe la golf

După ce obținuse diploma în jurnalism, iar pe plan sportiv era în plină ascensiune, reușind să câștige campionatul național de golf alături de echipa Universității din Michigan, viața frumoasei Holly Sonders a luat o turnură neașteptată.

O intervenție chirurgicală suferită la genunchi după primul an de juniorat la Michigan State University a forțat-o pe Holly să ia o decizie foarte dificilă și să renunțe la golful profesionist, deoarece nu a putut să meargă timp de câteva luni.

„A fost un moment trist, să ai 20, 21 de ani și să știi că visul tău de a juca la nivel profesionist s-a terminat”, a declarat ea pentru Golf Digest.

„După operație, nu am putut să merg timp de multe, multe luni, în primul meu an la MSU. Mi-am revenit după asta, dar nu am mai putut juca niciodată la fel”.

La vârsta de 21 de ani, Sonders a început să lucreze pentru Golf Channel înainte de a se alătura Fox Sports, cinci ani mai târziu, creându-și un nume în domeniul televiziunii.

Acum, bruneta se iubește cu fostul mare pugilist Oscar De La Hoya și a renunțat la televiziune, iar recent și-a lansat propriul site web numit „Xposed Sports”.

„A fost o experiență grozavă, dar, la un moment dat, vrei să lucrezi pentru tine însuți. Iar modul în care s-a schimbat lumea, în special după pandemie, totul este digital acum, totul se îndreaptă către social media și poți avea propria ta audiență în fiecare zi”, a spus Sonders pentru The Post.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

3 idei de cadouri pentru cununia civilă

Cununia civilă este ocazia perfectă de a fi alături de prieteni și familie, pentru a sărbători dragostea și uniunea a două persoane speciale. Un...

Bugetul „Casa Verde Fotovoltaice” pentru regiunea Nord-Vest, epuizat în trei minute

Bugetul de 240,02 milioane de lei alocat regiunii Nord-Vest în cadrul Programului „Casa Verde Fotovoltaice” a fost rezervat integral în primele trei minute, prin...

Rutele de migrație: Comisia propune un nou plan de acțiune pentru ruta vest-mediteraneeană și cea atlantică

Comisia Europeană are un nou plan de acțiune al UE privind ruta de migrație vest-mediteraneeană și cea atlantică. În scrisoarea sa adresată Consiliul European din 20...
Ultima oră
Pe aceeași temă