12.9 C
București
miercuri, 22 septembrie 2021

Alfred Schreuder, demis de pe banca tehnică a formației Hoffenheim

Schreuder, care avea contract până în 2022, a sosit la club la începutul sezonului de la Ajax Amsterdam. Odată cu el va părăsi echipa şi fratele său Dick Schreuder, care era antrenor secund.

”În probleme importante au avut diferenţe de opinie, astfel că nu mai avea sens colaborarea dincolo de acest sezon”, a afirmat directorul sportiv Alexander Rosen, într-un comunicat.

Hoffenheim ocupă locul 7 în Bundesliga, cu 43 de puncte, şi luptă pentru un loc de Europa League în sezonul viitor.

”Din nefericire, nu am putut găsi o cale comună pentru viitorul echipei. Regret acest lucru, dar nu e neobişnuit să existe diferenţe de opinie în viaţa profesională”, a explicat Schreuder.

Mathias Kaltenbach, Michael Rechner şi Timo Gross se vor ocupa în continuare de soarta echipei.

Aceasta este a noua schimbare de antrenor în acest sezon al Bundesligii, alte şase echipe procedând la acest lucru: Bayern Munchen (Niko Kovac, schimbat cu Hansi Flick pe 3 noiembrie), FC Koln (Achim Beierlorzer, înlocuit cu Markus Gisdol pe 9 noiembrie), FSV Mainz (Sandro Schwarz, schimbat cu Achim Beierlorzer pe 10 noiembrie), Hertha Berlin (Ante Covic, înlocuit cu Juergen Klinsmann pe 27 noiembrie, schimbat cu Alexander Nouri pe 11 februarie, înlocuit cu Bruno Labbadia pe 9 aprilie), Fortuna Dusseldorf (Friedhelm Funkel schimbat cu Uwe Roesler pe 29 ianuarie) şi FC Augsburg (Martin Schmidt, înlocuit cu Heiko Herrlich pe 9 martie).

Ultima oră
Pe aceeași temă