15.2 C
București
sâmbătă, 23 octombrie 2021

Alexandru Dedu este furios pe arbitri și adversari după ratarea calificării la JO de la Tokyo

Alexandru Dedu s-a arătat dezamăgit de pierderea calificării la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020 a echipei de handbal feminin a României, după ce aceasta a fost învinsă de Norvegia (28-23) și a câștigat împotriva Muntenegrului (28-25), ratând prezența la turneul olimpic pentru o diferență la golaveraj de doar 2 goluri.

„Nu azi (duminică, n.r.), ieri s-a pierdut calificarea. Noi nu am făcut un joc reușit, dar, nu vreau să mă antepronunț, o să facem o analiză a arbitrajului de alaltăieri (din meciul cu Norvegia, n.r.), pentru că mi s-a părut că ceva nu a fost ok.” a declarat oficialul român, completând că „în cazul în care ceea ce cred că am văzut se adeverește – o să analizăm asta într-un colectiv de profesioniști -, o să facem o adresă către IHF apropo de acest lucru.”

Alexandru Dedu a comentat și speculațiile făcute de partea norvegiană, referitoare la o posibilă înțelegere între echipa României și a Muntenegrului, pentru defavorizarea nordicilor.

„Să le fie rușine, de la oamenii din nord ne așteptam să aibă un anumit tip de comportament. După arbitrajul pe care l-au avut, au curajul să vorbească în felul ăsta?” a mai declarat indignat președintele FRH.

Ultima oră
Pe aceeași temă