Aleksandr Lukaşenko: Sportul este cel mai bun antivirus

Preşedintele Belarus, Aleksandr Lukaşenko, a disputat în weekend un meci de hochei pe gheaţă la Minsk, la finalul cărui a afirmat că "sportul este cel mai bun antivirus".

Share

Rl online 0 comentarii

30.03.2020 - 10:35

"Mai bine să mori în picioare decât să trăieşti în genunchi. Dacă mă poate împiedica ceva să joc hochei? Este posibil, însă de ce? Nu înţeleg. Nu există niciun virus aici. Vedeţi, vreunul ?", a întrebat-o Lukaşenko pe ziarista care l-a intervievat după joc.

"Este un patinoar de hochei pe gheaţă. Este tot ceea ce e mai bun pentru sănătate. Nu există nimic mai bun decât sportul în aceste condiţii şi este cel mai bun antivirus", a adăugat preşedintele Belarus.

De la debutul crizei generate de pandemia de coronavirus, preşedintele Aleksandr Lukaşenko, aflat în funcţie din 1994, a refuzat măsuri de izolare, iar săptămâna trecută a denunţat o "psihoză", afirmând că panica este mai periculoasă decât virusul în sine.

Lukaşenko a îndemnat populaţia ţării sale să continue să muncească, să meargă la câmp, să conducă tractoarele - pe care ţara sa le produce - întrucât "tractorul vindecă pe toată lumea".

Comentarii