13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportAdrian Vasile vrea victoria cu Ferencvaros

Adrian Vasile vrea victoria cu Ferencvaros

În acest weekend se reiau competițiile europene de handbal, iar pentru fetele de la CSM București urmează o deplasare complicată în Ungaria, acolo unde vor întâlni puternica formație Ferencvaros.

Dacă în partida tur elevele lui Adrian Vasile s-au impus la o diferență de 6 goluri, scor 25-19, datele problemei vor fi altele în jocul programat sâmbătă de la ora 17:00.

Cu toate că la meciul de la Budapesta nu va putea conta pe Dragana Cvijic, Sandy Barbosa, Bianca Bazaliu şi Denisa Vâlcan, toate accidentate, tehnicianul bucureștencelor este optimist şi afirmă că jucătoarele sale ştiu ce au de făcut pentru a câştiga.

„Ne dorim ca la meciul cu Ferencvaros (FTC) să ne prezentăm bine şi să câştigăm. Nu mă interesează statistica, am văzut atât de multe statistici care s-au răsturnat şi nu mai cred în ele. Cred în ce pot eu să fac, în ce pot fetele şi în felul în care ne facem noi destinul. FTC va avea o altă echipă faţă de meciul de la Bucureşti, atunci aveau multe jucătoare cu COVID-19, noi suntem acum cei cu multe accidentări şi avem de suferit. Pe lângă accidentările serioase, mai sunt mici probleme la unele dintre fete, dar sperăm să rezolvăm totul. Maghiarele au o echipă sudată în mulţi ani, un sistem clar, o identitate aparte, le cunoaştem bine, ştim ce avem de făcut, contează să fim conectaţi sută la sută de la primul până la ultimul minut, pentru că vom avea un meci greu”, a declarat antrenorul în vârstă de 38 de ani.

Având în vedere că în următoarele săptămâni CSM are programate patru meciuri în Liga Campionilor și două pe plan intern, în Liga Florilor, Adi Vasile consideră că ianuarie poate fi o lună decisivă pentru parcursul ulterior al echipei. „Ianuarie este o lună foarte importantă, în care se pot decide anumite lucruri pentru perioada următoare. Începutul din Liga Campionilor este atât de devreme… este complicat să prindă echipele în formă”, a concluzionat Vasile.

În acest moment, CSM București ocupă locul doi în grupa A din Liga Campionilor, cu 11 puncte, cu 2 mai puţin decât liderul Rostov, în timp ce Ferencvaros este pe poziţia a 4-a, cu 8 puncte.

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...
Ultima oră
Pe aceeași temă