Adrian Mutu a anunțat pe ce stranieri se va baza în dubla cu Finlanda și Malta

Selecționerul naționalei Under 21, Adrian Mutu, a trimis faxurile de principiu pentru șase jucători care evoluează în afara României. Naționala Under 21 va întâlni Finlanda, pe 4 septembrie, în deplasare, iar pe 8 septembrie va evolua în Malta, în preliminariile EURO 2021.

Share

Rl online 0 comentarii

14.08.2020 - 18:30

Lista convocărilor preliminare:

Alexandru Dobre (Dijon/Franța)
Vlad Dragomir (Perugia/Italia)
Radu Drăgușin (Juventus/Italia)
Denis Drăguș (Standard Liege/Belgia)
Marius Marin (Pisa/Italia)
Andrei Rațiu (Ado Den Haag/Țările de jos)

Preliminariile pentru EURO 2021 se vor disputa în septembrie, octombrie și noiembrie 2020. Cele nouă câștigătoare ale grupelor, precum și cele mai bune cinci locuri doi se vor alătura gazdelor Ungaria și Slovenia la EURO. Meciurile din cele patru grupe ale competiției se vor desfășura între 24 și 31 martie 2021.

Echipele calificate mai departe din grupe, primele două clasate, vor lupta pentru titlul european în fazele eliminatorii programate în aceleași două țări, Ungaria și Slovenia, în perioada 31 mai – 6 iunie 2021.

Inițial, sistemul de calificare includea un play-off între 8 formații clasate pe locul secund în preliminarii, cu cele 9 câștigătoare ale grupelor și cel mai bun loc doi calificate direct la turneul final.

 

Comentarii