Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO: Prosport

Adrian Mihalcea, antrenor de pandemie la Dinamo

Dinamo a decis înlocuirea antrenorului principal, în speranța că va scăpa de o retrogradare rușinoasă în liga a doua.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 14.07.2020 - 12:01

Remiza cu Poli Iași a fost picătura care a umplut paharul necazului la Dinamo București. La presiunea fanilor și la propunerea boardului DDB antrenorul principal Adrian Mihalcea este înlocuit cu Gheorghe Mulțescu, cel care are ca unic obiectiv salvarea de la retrogradare.

„În urma analizei rezultatelor din ultima vreme, ţinând cont şi de situaţia critică din clasament, Clubul Dinamo a decis înlocuirea actualului staff tehnic. Propunearea înaintată către boardul DDB este un nou staff tehnic, avându-l ca antrenor pe Gigi Mulţescu. Acesta ar urma să fie ajutat de o altă glorie dinamovistă, Cornel Ţălnar. Consultarea boardului DDB s-a făcut în virtutea unei clauze din memorandumul semnat între FC Dinamo şi ProgramDDB, care prevede obţinerea unui acord din partea DDB înaintea deciziilor majore din cadrul clubului.”, a anunțat pe Facebook Peluza Cătălin Hâldan-Dinamo.

Fanii dinamoviști i-au mulțumit public lui Adrian Mihalcea pentru, cităm: „...toată strădania și pentru că a acceptat să vină la Dinamo într-o situație foarte delicată a echipei.” Tehnicianul care a semnat cu Dinamo în 12 martie poate fi considerat ghinionistul anului în condițiile în care la trei zile distanță România a intrat sub incidența stării de urgență și toate competițiile sportive dar și antrenamentele au fost interzise și astfel toată strategia sa ca antrenor principal a fost dată peste cap.

Echipa Dinamo va fi antrenată de Gheorghe Mulțescu, ajutat de directorul tehnic Cornel Țălnar. În vârstă de 68 de ani, Mulţescu a mai pregătit Dinamo în sezonul 1990/1991 şi în perioadele martie 2008 - aprilie 2008 şi iunie 2013 - septembrie 2013.

Comentarii