23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportAdrian ar putea rata următorul meci al echipei Liverpool

Adrian ar putea rata următorul meci al echipei Liverpool

Tehnicianul Jurgen Klopp a declarat că spaniolul a fost accidentat în timpul manifestărilor de bucurie de după Supercupă. “Un suporter a sărit peste ceva, a alunecat şi l-a lovit la gleznă. Glezna este inflamată. Va trebui să aşteptăm ca să vedem ce va fi”, a spus Klopp.

Incidentul a avut loc în timp ce jucătorii echipei Liverpool se bucurau împreună de victorie. Un fan a alergat către grupul de fotbalişti, încercând să i se alăture, şi a alunecat când a fost prins de un steward. În cădere, fanul s-a ciocnit de câţiva jucători.

“Este o nebunie. Ne iubim fanii, fără îndoială, dar ar putea să nu mai facă asta. Am jucat cu City şi cineva a intrat pe teren atunci. Şi la Norwich a fost cineva. Nu este amuzant. Cum a fost fata de la finala Ligii Campionilor. Ea a câştigat bani. Ce putem face?”, a afirmat Jurgen Klopp.

Tehnicianul a precizat că al treilea portar din lotul echipei Liverpool, Andy Lonergan (35 de ani), este pregătit să joace dacă Adrian nu va fi apt.

Celălalt portar al echipei Liverpool, Alisson, care de obicei este titular, este indisponibil din cauza unei accidentări la gambă.

Cele mai citite

Peste 6000 de elevi s-au înscris la finala națională a concursului european de educație financiară European Money Quiz

Peste 6.260 de elevi, cu vârsta între 13-15 ani, din 390 de școli, licee și colegii de la nivel național s-au înscris la ediția...

Hidroelectrica anunță că Barajul Izvorul Muntelui este în perfectă siguranță după seismul de joi dimineață

Hidroelectrica a anunțat că Barajul Izvorul Muntelui, unul dintre cele mai mari din Europa, este în perfectă siguranţă după seismul produs joi dimineață în...

Nicolae Ciucă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO: „Aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră”

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a evidenţiat, vineri, într-un mesaj transmis cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la admiterea României în...
Ultima oră
Pe aceeași temă