Foto Arhiva

Acuzații grave la adresa șefului Burleanu, înainte de alegeri: "Mită, şantaj, trafic de influenţă"

Răzvan Burleanu e atacat din toate părțile, în plină campanie înainte de alegerile pentru șefia fotbalului românesc! Unul dintre candidaţi face acuzaţii incredibile.

Share

Rl online 0 comentarii

28.02.2018 - 15:15

Marcel Puşcaş susţine că actuala conducere de la Casa Fotbalului îi constrânge pe cei care nu vor să voteze cu Răzvan Burleanu pentru un nou mandat.

"De la 1 Martie mă suspend din funcţie (n.red. - e angajat în cadrul FRF). Regret că nu a fost acceptată oferta de a se suspenda şi el, Burleanu. Asta denotă o latură a felului de a fi. În urmă cu trei luni, când am făcut propunerea, trebuia să pună pixul jos, să se ducă să vorbească cu lumea, să meargă prin ţară. El pleacă cu un plus mare. A oferit delegări, observări, invitaţii prin Turcia, pe la Cheile Grădiştei", a spus Marcel Puşcaş la ProSport LIVE.

"Se ocupă unii membrii ai staff-ului, dar s-a ajuns şi la şantaj, la demiteri. Ei trimit adeziuni, dar nu vor fi 200 atâtea cât a strâns el...Adeziunea e un fel de sondaj din care poţi să-ţi dai seama câţi sunt cu tine, câţi sunt între două luntre şi câţi sunt împotriva ta. Apoi îţi faci calculele. Câţi sunt cu tine? 70-80. E, atunci...le dai delegări sau ulei şi zahăr. Un susţinător de al meu a fost ameninţat cu demiterea, iar o echipă de liga a doua a fost ameninţată că nu promovează dacă nu-i dă adeziunea lui Burleanu. Vorbim de mită, şantaj, trafic de influenţă şi e de domeniul altor instituţii ale statului", a mai spus Marcel Puşcaş.

Alegerile de la FRF vor avea loc pe 18 aprilie. Răzvan Burleanu, Marcel Puşcaş, Ionuţ Lupescu, Victoraş Iacob şi Sorin Răducanu s-au înscris în cursa pentrui şefia federaţiei.

Comentarii