A căzut un nou cap în Premier League. Quique Sanchez Flores a fost demis

Echipa Watford, "lanterna roşie" din Premier League, a anunţat duminică demiterea antrenorului său, spaniolul Quique Sanchez Flores, la o zi după înfrângerea suferită în faţa formaţiei Southampton, cu scorul de 0-1.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 02.12.2019 - 10:21

Quique Sanchez Flores este al doilea antrenor concediat de Watford de la debutul acestui sezon, după compatriotul acestuia Javi Garcia, pe care fostul tehnician al echipelor Benfica Lisabona şi Atletico Madrid îl înlocuise cu mai puţin de trei luni în urmă, pe 7 septembrie.

Acesta a fost al doilea mandat al lui Flores la cârma echipei Watford, pe care a mai pregătit-o în sezonul 2015-2016, reuşind atunci să o salveze de la retrogradare şi să o conducă până în semifinalele Cupei Angliei.

Însă, de la revenirea sa la club, în această toamnă, Watford a obţinut doar 7 puncte în 10 meciuri şi ocupă în prezent ultimul loc în clasament.

Quique Sanchez Flores este al treilea antrenor demis în ultimele două săptămâni în Premier League, după argentinianul Mauricio Pochettino (Tottenham) şi spaniolul Unai Emery (Arsenal).

Comentarii