8.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSportFace Messi show pe teritoriul lui Ronaldo? Deplasare grea pentru PSG, la...

Face Messi show pe teritoriul lui Ronaldo? Deplasare grea pentru PSG, la Lisabona

Considerat de mulți iubitori ai fotbalului drept cel mai bun jucător din toate timpurile, argentinianul Lionel Messi a avut parte de un sezon de debut mai degrabă dezamăgitor, la Paris Saint Germain. Cu toate acestea, fostul superstar al celor de la FC Barcelona pare a se fi adaptat pe Parc des Princes, iar în actualul sezon a reușit să marcheze deja 4 goluri. Printre cele mai prețioase a fost cel din meciul cu Olympique Lyon, care a adus victoria lui PSG cu 1-0.

În UEFA Champions League, Lionel Messi a marcat o dată și a oferit și un assist, astfel că parizienii sunt optimiști cu privire la un reviriment impresionant al celui pe care mulți fani îl consideră a fi un jucător mai mare decât Diego Maradona sau Pele. Pentru Messi urmează o provocare importantă. Starul argentinian va avea de înfruntat în etapa a treia a grupelor Ligii Campionilor pe Benfica Lisabona.

Benfica – PSG, duel tare și la pariuri pe Champions League

Atât Benfica Lisabona, cât și PSG au parte de un start de sezon fantastic. Portughezii au pornit ca din pușcă în competiția internă, pe care o domină categoric. benfica are 21 de puncte din 7 meciuri disputate, procentajul perfect fiind încununat și de un glorios golaveraj de 19-3. Echipa neamțului Roger Schmidt se bazează pe forma jucătorilor de atac precum Rafa Silva, David Neres sau Ramos Goncalo, dar și pe o defensivă de fier din care fac parte danezul Alexander Bah și experimentatul argentinian Nicolas Otamendi.

Având în vedere parcursul fantastic din campionat, nu este o surpriză faptul că Benfica a reușit să obțină 6 puncte din două meciuri disputate în grupa H a Ligii Campionilor, învingând cu 2-1 pe terenul lui Juventus și cu 2-0 acasă, în partida contra israelienilor de la Maccabi Haifa. Pentru portughezi, însă, urmează marele test contra lui PSG. Parizienii au și ei tot 6 puncte, după ce le-au învins pe Juventus (2-1, la Paris) și Maccabi Haifa (3-1, în deplasare).

Francezii sunt favoriți doar prin prisma experienței și valorii lotului, care îi include pe Kylian Mbappe, Lionel Messi, Neymar, Achraf Hakimi sau legendarul Sergio Ramos. La fel ca Lionel Messi, sezonul actual reprezintă șansa revanșei, după ce în stagiunea 2021-2022 nu a reușit să își ajute echipa, fiind accidentat pentru perioade îndelungate de timp.

Partida dintre Benfica și PSG se va disputa la Lisabona, acolo unde marele rival al lui Leo Messi, portughezul Cristiano Ronaldo, a făcut istorie în tricoul lui Sporting. Meciul va avea loc în data de 5 octombrie, începând cu ora 22:00 și se anunță a fi una dintre cele mai interesante partide ale etapei 3 din grupele UCL. Cotele la pariuri Champions League spun multe despre echilibrul din această partidă, însă sunt sugestive și cu privire la statutul de favorită pe care și-l păstrează PSG. O victorie a Benficăi este cotată cu 4,20, ceea ce indică faptul că dezechilibrul nu este unul atât de mare, având în vedere importanța și valoarea adversarului. Remiza este cotată cu 4,40, în vreme ce victoria parizienilor are cota 1,70.

Un succes este unul foarte prețios pentru ambele echipe, iar cine câștigă devine favorită clară și la câștigarea grupei din care mai fac parte Juventus și Maccabi Haifa.

Cele mai citite

Ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, convins că România va fi vizitată de turiști qatarezi

Ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Radu Oprea, a subliniat miercuri că este încrezător în creșterea numărului de turiști din Qatar care vizitează România, însă...

Marea Britanie ar putea interzice fumatul

Una dintre principalele cauze ale deceselor cauzate de cancer în Marea Britanie este fumatul, iar Rishi Sunak vrea să-l interzică. Mai exact, Marea Britanie este...

Un etaj al unui bloc din Craiova s-a prăbușit parțial și zeci de persoane au fost evacuate în urma unei explozii

O explozie neurmată de incendiu a avut loc, miercuri seara, la un bloc de locuinţe de tipul P+1 din municipiul Craiova, în urma căruia...
Ultima oră
Pe aceeași temă