26.2 C
București
duminică, 19 septembrie 2021

Zilele fara fotbal se apropie de sfarsit

Timpul trece mai greu fara fotbal si singurul lucru care tine in priza suporterii si fanii sunt transferurile. Cine vine, cine pleaca – ramane principalul subiect de discutie pana la inceputul saptamanii viitoare, cand majoritatea formatiilor din prima liga reiau pregatirile.
Cel putin pana acum, nu se poate vorbi de achizitii mari. Steaua nu a reusit sa aduca decat un portar, brazilianul Andrey, si recent a fost inregimentat si Croitoru, dar managerul ros-albastrilor, Mihai Stoica, promite si alte noutati. Dinamo sta ceva mai bine. Au ajuns in curtea cainilor cei doi lituanieni acontati inca de la inceputul toamnei, portarul Romanovs si mijlocasul Sminovs, au venit Vranjkovic si Balace, se duc tratative pentru alti sase jucatori, printre care si Bogdan Lobont. Rapid a facut un singur transfer, Ganea. Din grupul echipelor care aspira la un loc pe podium nu poate fi exclus CFR Cluj, grupare care poate fi considerata ca sta cel mai bine la capitolul transferuri. A adus doi jucatori din Portugalia si doi sud-americani, carora li s-a adaugat Frunza, jucatorul lui FC Vaslui.
Surprinzator, la mai multe grupari lista jucatorilor la care cluburile sunt dispuse sa renunte este mult mai lunga de cat cea a noilor veniti. Recordmena de pana acum in materie de transferuri, Poli Timisoara, a facut pana acum o singura achizitie, nigerianul Omuduemuke, jucator liber de contract, in timp ce lista celor la care Poli este gata sa se desparta cuprinde nu mai putin de 16 jucatori, dintre care sase au si semnat cu alte cluburi. Totul face parte dintr-o noua strategie a banatenilor, care au cheltuit in ultimii doi ani peste 15 milioane de euro pe transferuri, fara ca efectul sa se vada si in clasament.

Ultima oră
Pe aceeași temă