4.2 C
Bucharest
Wednesday, 6 December 2023
HomeSpecialYoghinii "au furat" Soarele

Yoghinii “au furat” Soarele

Un fenomen astronomic straniu s-a petrecut în Băile Herculane în timpul spiralei MISA: Soarele a fost înconjurat de halou în culorile curcubeului.

Locuitorii din Băile Herculane au avut parte în acest sfârşit de săptămână de o privelişte inedită atunci când au privit cerul. Soarele era înconjurat de un halou în culorile curcubeului. În afară de faptul că acesta îşi modifica continuu culorile şi mărimea, curios este faptul că din acesta se desprindea un alt cerc luminos tangenţial cu primul. Oamenii au privit curioşi fenomenul astronomic care a durat mai bine de o jumătate de oră. Ceea ce este mai curios este faptul că imaginile au apărut în condiţii meteo normale. Mirajul a început în jurul orei 12 şi jumătate, cerul era senin şi nu bătea vântul.   

Fenomenul este unul foarte curios şi nimeni nu îşi poate explica de la ce a apărut şi, mai ales, să mai fi văzut aşa ceva vreodată. Primul care l-a observat a fost portarul Hotelului Ferdinand din staţiune, Marian Raicu. Acesta l-a anunţat pe administratorul Petrică Stolojescu, care la rândul său l-a chemat pe Tiberiu Pincota, care a fotografiat fenomenul. Mai în glumă, mai în serios, unii dintre turişti spun că poate există o legătură între apariţia luminii care înseamnă energie şi spirala energetică MISA – spirală yang ce tocmai era în plină desfăşurare pe platoul Coronini de deasupra staţiunii.   

Cele mai citite

Ce este și cum arată “lerul” – Puțină lume știe ce reprezintă și la ce era utilizat în trecut

Ce este și cum arată "lerul" - Puțină lume știe ce reprezintă și la ce era utilizat în trecut

România ar fi forțat să fie pe ordinea de zi a Consiliului JAI de marți pentru un vot cunoscut deja

Dacă România ar fi forțat să fie pe ordinea de zi a Consiliului JAI de marți ar fi riscat să obțină un vot pe...

Ce este și cum arată “lerul” – Puțină lume știe ce reprezintă și la ce era utilizat în trecut

Ce este și cum arată "lerul" - Puțină lume știe ce reprezintă și la ce era utilizat în trecut
Ultima oră
Pe aceeași temă