0.6 C
Bucharest
Thursday, 7 December 2023
HomeSpecialYahoo a semnat un parteneriat cu redacţia de ştiri a postului TV...

Yahoo a semnat un parteneriat cu redacţia de ştiri a postului TV ABC

Grupul de internet Yahoo! şi redacţia de ştiri a canalului de televiziune american ABC, deţinut de grupul Disney, au semnat, luni, un parteneriat care prevede partajarea de conţinuturi informative şi video, informează AFP, potrivit Mediafax.

Parteneriatul anunţat la studiourile ABC este prezentat ca “o alianţă strategică în urma căreia se vor furniza conţinuturi către peste 100 de milioane de internauţi, lunar”.

Parteneriatul este valabil de luni şi va fi lansat printr-un interviu realizat de George Stephanopoulos, de la ABC, cu preşedintele american Barack Obama, difuzat simultan pe site-urile Yahoo! şi ABCnews.

Postul ABC îi va furniza companiei Yahoo! şi înregistrările emisiunii matinale “Good Morning America”, precum şi alte materiale video realizate special pentru web.

“Colaborarea noastră cu ABCnews consolidează poziţia Yahoo! ca site-ul de informaţii numărul unu”, a subliniat vicepreşedintele Yahoo! pentru America de Nord şi Sud, Ross Levinsohn.

“Capacitatea noastră de a fi prezenţi pe toate platformele cu un singur produs ne va permite să exploatăm mai bine forţa celor două companii”, a spus el, adăugând că orice advertiser ar vrea să lucreze cu o astfel de echipă.

Cele mai citite

Economia României, în ușoară creștere

Economia României a urcat, în primele nouă luni ale anului în curs, cu 1,4% pe seria brută şi cu 2,2% pe seria ajustată sezonier,...

Nu mai sunt bani pentru constructori! Guvernul își cere scuze pentru sutele de milioane de lei datorii

Un document semnat de către Ioan Cristian Haiduc, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, prezintă dimensiunea bătăii de joc a Guvernului la adresa...

Modificări privind programul de gestionare a câinilor fără stăpân. Iohannis a semnat decretul

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, actul normativ care modifică şi completează Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.155/2001 privind aprobarea programului de gestionare a...
Ultima oră
Pe aceeași temă