22.9 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăSpecialVreme frumoasa la acest inceput de saptamana

Vreme frumoasa la acest inceput de saptamana

Temperaturile scazute din acest weekend vor continua si la inceputul saptamanii urmatoare, insa doar noaptea, anunta ziare.com.

Daca zilele vor fi unele de frumoase de toamna, cu putin soare, noptile vor fi destul de reci si temperaturile aproape de zero. Vestea buna este insa ca ploile nu isi vor mai face simtita prezenta decat numai in cateva regiuni.

In Bucuresti, temperaturile vor atinge la inceput de saptamana intre 10 grade Cesius noaptea si 23 de grade Celsius in timpul zilei.

In nordul Moldovei si in depresiunile din estul Transilvaniei temperaturile medii vor fi de 19-20 de grade. Ceva mai cald va fi in Campia de Vest, unde vor fi pana la 25 de grade.

In Muntenia vremea va fi in general frumoasa, vantul va sufla moderat, iar temperatura va varia intre 18-23 de grade.

In Oltenia insa cerul va fi cer partial noros la inceput de saptamana si vor fi posibile conditiile de ploaie. Vremea va fi racoroasa, iar temperaturile intre 18- 22 grade Celsius.

Pe Litoral vremea va fi frumoasa pentru aceasta perioada, vantul va fi moderat cu intensificari, iar temperaturile maxime nu vor depasi 21 grade Celsius.

Vremea va fi pana joi intr-un proces de incalzire in toata tara, ajungandu-se pana la 25 de grade. Ceva mai rece va fi insa in Banat, Crisana si Maramures.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă