37.7 C
București
miercuri, 17 iulie 2024
AcasăSpecialVodafone a adus in Romania Hotspot-ul de buzunar

Vodafone a adus in Romania Hotspot-ul de buzunar

Va mai aduceti aminte ca in urma cu doar trei luni ii invidiam pe americani pentru ca isi puteau lua cu ei, in buzunar, propriul Hotspot? Nu mai e cazul! Ineditul modem a ajuns si in Romania, si chiar la preturi mai mici.

Vodafone a lansat in exclusivitate acest dispozitiv care, odata instalat, se transforma intr-o "umbrela Wi-Fi" personala, care poate oferi oriunde acces simultan la internet pentru un numar de pana la cinci utilizatori. Practic, cu un singur abonament, o data cu activarea solutiei Vodafone Mobile Broadband Hotspot, se creeaza instantaneu o zona wireless la care se pot conecta, la viteze de pana la 7,2 Mbps, cinci dispozitive mobile, incluzand laptopuri, PDA-uri, smartphone-uri etc., ce incorporeaza tehnologia Wi-Fi.

Dispozitivul de conectare portabil este usor de instalat, de tip "plug and play" pentru furnizarea accesului instant la internet, este echipat cu GPS, baterie pentru autonomie si mobilitate maxima, precum si cu un slot pentru microcard de memorie (Micro SD Card), cu o capacitate de pana la 16 GB, permitand accesul la fisierele stocate tuturor utilizatorilor conectati.
Promotional, noul modem este oferit gratuit pentru abonamentul Unlimited Mobile Internet, cu 7,2 Mbps viteza de descarcare pentru primii 8 GB trafic de date, la 19 euro/luna (fara TVA). Pentru abonamentul de 11 euro/luna (cu trafic initial de 4 GB), modemul costa 59 euro (fara TVA), iar la abonamentul de 9 euro/luna (2 GB), acesta costa 119 euro (fara TVA).

In SUA, compania Verizon ofera un astfel de produs la un pret incepand de la 100 de dolari, cu contract pe doi ani pentru un abonament ce ajunge pana la 60 de dolari (cu trafic de 5 GB). Exista si varianta taxarii utilizarii serviciului pentru doar  24 de ore, care costa 15 dolari, dar in acest caz modemul costa 270 de dolari.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă