14.9 C
București
luni, 26 septembrie 2022
AcasăSpecialVitali Kliciko nu mai candidează la preşdinţia Ucrainei

Vitali Kliciko nu mai candidează la preşdinţia Ucrainei

Fostul campion la box Vitali Kliciko, unul dintre liderii mişcării proeuropene din Ucraina, a anunţat sâmbătă că renunţă la candidatura la alegerile prezidenţiale din 25 mai şi îl va sprijini pe miliardarul Petro Poroşenko.

„Forţele democratice trebuie să prezinte un candidat unic. Acesta trebuie să fie un candidat care dispune de o susţinere mai largă”, a declarat Kliciko în cadrul Congresului partidului său la Kiev, adăugând că va candida pentru primăria capitalei ucrainene, potrivit Mediafax.

„Forţele democratice trebuie să prezinte un candidat unic. Acesta trebuie să fie un candidat care dispune de o susţinere mai largă”, a declarat Kliciko în cadrul Congresului partidului său la Kiev, adăugând că va candida pentru primăria capitalei ucrainene.

Boxerul în vârstă de 42 de ani, unul dintre cei trei lideri ai mişcării de contestare proeuropene care a condus la destituirea lui Viktor Ianukovici, a declarat că vrea să se prezinte la alegerile prezidenţiale, dar el a fost devansat în sondaje de Poroşenko, un om de afaceri care apare ca o personalitate de compromis.

Cele mai citite

Exit Poll: Extrema dreaptă din Italia, condusă de Meloni, câștigă alegerile

O alianță de dreapta condusă de partidul “Frații Italiei”, la cârma căruia se află Giorgia Meloni, a obținut o majoritate clară în viitorul parlament,...
Ultima oră
Pe aceeași temă