4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialVisa și MasterCard, îngrijorate de garanțiile în bani cerute de Rusia

Visa și MasterCard, îngrijorate de garanțiile în bani cerute de Rusia

Reprezentanții companiei americane Visa International au declarat că sunt îngrijorați de viitorul afacerii în Rusia, în lumina noi legislației naționale privind sistemul deplată cu cardul din Federație, informează RIA Novosti.

Camera inferioară a parlamentului rus a adoptat, vineri, un proiect de lege pentru a stabili un sistem național de plată cu cardul, în încercarea înlocui sistemul de plăți Visa și MasterCard.

”Suntem îngrijorați de unele amendamente introduse de Duma de Stat, în special cele referitoare la provizioanele solicitate pentru serviciile internaționale de plată cu cardul, banii urmând să fie depuși la Banca Centrală a Rusiei”, au răspuns reprezentanții Visa.

Aceștia au adăugat că, din estimările companiei, suma pe care ar trebuie să o depună sub formă de provizioane este de câteva ori mai mare decât încasările anuale obținute Visa în Rusia.

Săptămâna trecută și MasterCard s-a arătat îngrijorată de viitorul afacerii în Rusia.

Reamimtim faptul că, sistemele internaţionale de plăti Visa şi MasterCard au oprit serviciile pentru cardurile emise de banca Rossiya.

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a anunțat că îşi deschide cont, pentru a-și încasa salariu, la banca Rossiya, care a fost introdusă pe lista neagră, de SUA.

De asemenea, Putin a cerut crearea unui sistem național de plăți cu cardul pentru a înlocui actualul sistem operat de companiile americane Visa şi MasterCard.

 

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă