3.6 C
București
marți, 18 ianuarie 2022
AcasăSpecialViorel Hrebenciuc şi fiul său Andrei au votat în arestul Poliţiei Braşov

Viorel Hrebenciuc şi fiul său Andrei au votat în arestul Poliţiei Braşov

Viorel Hrebenciuc şi fiul său Andrei au votat în arestul Poliţiei Braşov. alături de ei a votat și Paltin Sturdza, toți trei fiind arestaţi preventiv în dosarul retrocedărilor ilegale de păduri.

Potrivit preşedintelui secţiei de votare numărul 15, Ana Popa, la care este arondat arestul Poliţiei Judeţene Braşov, urna mobilă a fost solicitată de 29 de persoane aflate în arest preventiv, acestea exercitându-şi dreptul la vot până la ora 10.00, scrie Mediafax.

Printre cei care au votat s-au numărat şi fostul deputat Viorel Hrebenciuc şi fiul acestuia, Andrei Hrebenciuc, precum şi Paltin Sturdza, arestaţi preventiv în dosarul retrocedărilor ilegale de păduri.

Cei trei au votat în arestul Poliţiei Judeţene Braşov şi în primul tur al alegerilor.

Pe de altă parte, preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Braşov, Aristotel Căncescu, şi fostul şef al Poliţiei Rutiere Claudiu Tămîrjan, arestaţi pentru fapte de corupţie, nu au solicitat urna mobilă.

În 2 noiembrie, Aristotel Căncescu şi-a exprimat opţiunea electorală.

În judeţul Braşov, urna mobilă a fost solicitată de 2.086 de persoane, cu 500 mai multe faţă de primul tur al alegerilor. Dintre acestea, 257 au votat la spitale şi 590 la Penitenciarul Codlea, mai scrie Mediafax.

La Penitenciarul Codlea sunt 714 deţinuţi, dintre care 630 au drept de vot. Dintre aceştia, 590 au votat, ceea ce reprezintă 93,65%.

Cele mai citite

18 echipe, salvarea lui Dinamo, dar și a fotbalului românesc

Discuțiile despre o nouă creștere a numărului de echipe din Liga I le-a dat motiv rivalilor lui Dinamo să invoce o “dedicație”. Să nu trecem...
Ultima oră
Pe aceeași temă