1.7 C
Bucharest
Sunday, 10 December 2023
HomeSpecialViitorul şi Farul, mulţumite de rezultat

Viitorul şi Farul, mulţumite de rezultat

A VII-a etapă a eşalonului secund la fotbal a programat două dueluri constănţene. La Ovidiu, Viitorul Constanţa a primit vizita celor de la Callatis Mangalia, în timp ce, la Năvodari, Săgeata a jucat împotriva celor de la Farul.

Disputa de la Năvodari a fost una tensionată, dominată aproape în totalitate de gazde care însă nu au reuşit să îşi treacă în cont cele trei puncte. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, un rezultat de care năvodărenii nu pot fi mulţumiţi,  în timp ce marinarii se bucură pentru punctul câştigat. Farul a scăpat cu bine dintr-o partidă în care portarul Marius Toma a făcut minuni. Cu punctul câştigat la Năvodari, Farul se menţine pe locul şase în clasament, iar de partea cealaltă Săgeata rămâne pe podium.

Aceeaşi poveste ca la Năvodari putea avea loc şi la Ovidiu. Viitorul Constanţa a dominat tot jocul, a ratat exasperant spre dezamăgirea patronului Hagi, aflat în tribune. Din fericire pentru gazde, golurile au venit în ultimele cinci minute de joc şi cele trei puncte au fost adjudecate de trupa lui Cătălin Anghel. Aurelian Chiţu a marcat pentru 1-0 în minutul 85 al întâlnirii, iar Pantelie a stabilit scorul final, 2-0, în ultimul minut de joc.

La finalul întâlnirii de la Ovidiu, Cătălin Anghel, antrenorul Viitorului, a spus: „A fost un meci extrem de greu. Am ratat foarte mult, dar am arătat că ne-am recăpătat încrederea în noi după o serie de rezultate mai puţin reuşite. În cele din urmă am marcat şi am obţinut cele trei puncte. Un rezultat cât se poate de meritat după aspectul jocului”. Viitorul a reuşit prin victoria de sâmbătă să se menţină în fruntea ierarhiei în timp ce Callatis suferă a şasea înfrângere în cele şapte partide disputate în acest sezon şi se află în continuare pe ultimul loc.  

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă