18.2 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialViitorul nu se sperie de CFR Cluj

Viitorul nu se sperie de CFR Cluj

Echipa Viitorul Constanţa va juca, mâine, în compania campioanei CFR Cluj. Trupa pregătită de Cătălin Anghel va juca în Ardeal pentru toate punctele puse în joc. Atât tehnicianul echipei de pe litoral cât şi jucătorii consideră că nu au de ce să se teamă de CFR.

 

„Nu trebuie să plecăm niciodată cu gândul că echipa adversă este mare şi nu putem face faţă. Am demonstrat că putem face faţă cu oricine. Sper ca la ora jocului să ajungem bine atât fizic cât şi mental şi să ne îndeplinim obiectivul de a juca un fotbal bun şi a de a lua punct sau puncte”, a declarat tehnicianul Cătălin Anghel înaintea meciului cu CFR. La rândul său, tânărul mijlocaş Andrei Vaştag a spus: „Respectăm adversarul până la un anumit punct. Pe teren, fiecare dintre noi îşi doreşte să câştige duelul cu adversarul. Vrem să facem un meci bun, să scoatem un rezultat bun, să arătăm, ca şi în celelalte meciuri, că putem juca un fotbal de calitate cu orice formaţie”.

Diferenţa de valoare dintre cele două echipe a fost punctată de un alt tânăr, Claudiu Herea, care a spus: „Oarecum ar fi o surpriză un succes al nostru la Cluj-Napoca. Ei joacă în Liga Campionilor, în timp ce noi suntem o nou-promovată. Suntem încrezători că putem câştiga”. CFR Cluj – Viitorul se joacă joi, de la ora 19.30.  

Cele mai citite

Valea Oltului, închisă din nou în reprize

Tronsoanele vizate sunt între Râmnicu Vâlcea și Sibiu, pe DN7 Trei tronsoane vor fi afectate de lucrări de stabilizare a versanților și de îndepărtare a...

Cea mai puternică furtună din ultimii 20 de ani. Autoritățile sunt pregătite să evacueze oamenii

ANM avertizează că un cod portocaliu va fi valabil în perioada 29 septembrie ora 08:00 - 30 septembrie ora 10:00. „După emiterea avertizărilor au fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă