9.7 C
Bucharest
Sunday, 3 December 2023
HomeSpecialViitorul lui Obama, descifrat de prezicatori

Viitorul lui Obama, descifrat de prezicatori

Anul 2009 va fi, din punct de vedere diplomatic, unul bun pentru noul presedinte al SUA, Barack Obama, care se va confrunta insa cu mari probleme financiare, conform unor prezicatori din China, citati de site-ul Independent Online si Agerpres.

Barack Obama a depus juramantul de investire, marti, chiar inaintea startului Anului Bivolului, iar faptul ca el insusi s-a nascut intr-un astfel de an, conform zodiacului chinezesc, ii ingrijoreaza pe expertii in feng shui. O astfel de coincidenta este numita de acestia un an ofensator, iar rezultatul va fi acela ca Barack Obama va avea multe bariere de trecut in primele 12 luni la Casa Alba. "S-ar putea sa dureze ceva pana va rezolva anumite probleme, dar norocul il asteapta de partea cealalta", a profetit Raymond Lo, un maestru feng shui din Hong Kong.

Anul Bivolului, care incepe la 26 ianuarie, este de asemenea si Anul Pamantului – un simbol al prieteniei. Intamplator sau nu, Obama este la randul sau o persoana nascuta sub semnul Pamantului. "Un lider al Pamantului, nascut in Anul Pamantului, va produce efecte semnificative. In mare parte, munca lui in acest an se va axa pe intalnirea unor oameni noi pe intreg cuprinsul lumii, construind legaturi diplomatice", a precizat Raymond Lo. Partea negativa a Pamantului este insa lipsa banilor – o ingrijorare majora pentru noul lider de la Casa Alba. Expertul chinez a explicat ca 2008 a fost Anul Apei, ceea ce l-a ajutat pe Barack Obama sa castige cu usurinta cursa electorala pentru presedintie.

Anul 2010 va fi Anul Aurului, context in care presedintele SUA va putea face mai multe schimbari, dupa un an de recuperare in urma crizei economice. Maestrul feng shui a adaugat ca liderii nascuti in Anul Pamantului sunt de obicei oameni populari si generosi, dand in acest sens exemplul lui Abraham Lincoln – idolul lui Barack Obama.

Un alt prezicator chinez, Sermon Lee, care este specializat in studierea trasaturilor faciale, s-a aratat sceptic in privinta calitatilor de lider ale lui Barack Obama. Expertul este in special ingrijorat din cauza pometilor plati ai lui Barack Obama. Bill Clinton, Hillary Clinton si George Bush au pometi mai pronuntati – ceea ce indica faptul ca au putere de decizie si capacitate de a rezista presiunii. "Obama este emotional si prea bun la suflet, calitati care nu sunt indicate unui politician de succes", a precizat Sermon Lee.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă