19.7 C
București
vineri, 27 septembrie 2024
AcasăSpecialVIDEO viral pe Facebook: Trei tinere prezintă evoluţia muzicii uşoare româneşti

VIDEO viral pe Facebook: Trei tinere prezintă evoluţia muzicii uşoare româneşti

Un videoclip în care trei tinere prezintă evoluţia muzicii uşoare româneşti între anii 1931-2013 a devenit viral pe reţeaua de socializare Facebook.

Marta, Ana şi Beck s-au filmat în timp ce cântă scurte fragmente din melodii celebre din ultimii 80 de ani, de la faimoasa melodie Zaraza lui Cristian Vasile, la şlagărul De-ai fi tu salcie la mal interpretat de Mihaela Mihai şi până la hiturile moderne Apa, cântat de Loredana şi Cabron, sau Ecou, melodia Elenei Gheorghe în colaborare cu Glance.

„Nu doar că-i un mod distractiv de a învăţa puţină cultură şi istorie muzicală, dar vocile sunt superbe şi te lasă cu întrebarea ”dar concertul pe când”?”, scrie unul dintre utilizatorii reţelei care a distribuit videoclipul.

„De ascultat şi de dat mai departe. SERIOS!! Toate fetele au voci grozave, dar cea din stânga mi se pare cea mai puternică. Iar ce face fata aia cu chitara… îţi trebuie multă repetiţie să nu încurci nimic. Frumos, frumos…”, spune un alt utilizator Facebook.

Cele mai citite

Europa League: FCSB victorie spectaculoasă cu FC RFS 4-1

FCSB a învins echipa letonă RFS cu scorul de 4-1 (2-1), joi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în prima etapă din noul format...
Ultima oră
Pe aceeași temă