24.9 C
București
marți, 5 iulie 2022
AcasăSpecialVIDEO. Publicitatea pe TV, cel mai eficient tip de promovare

VIDEO. Publicitatea pe TV, cel mai eficient tip de promovare

Un studiu realizat în ultimele patru luni de compania de cercetare de piață Deloitte arată că publicitatea de pe TV încă este cea mai eficienta modalitate de promovare, pe locul 2 şi 3 situându-se reclama din mediul online și cea pe radio. Ziarele și revistele au ajuns însă pe ultimul loc în topul celor mai eficiente medii de promovare, relatează Pagina de Media, preluat de B1.

Astfel, conform studiului, 35 % dintre persoanele intervievate au explicat că publicitatea televizată poate furniza o audiență masivă clienților. Posturile de televiziune au fost primele alegeri pentru marile branduri naționale, iar 23% consideră că pe lângă promovarea tradițională, publicitatea online poate oferi imediat vizitatori — printr-un simplu click și furnizează rezultate măsurabile.
 
Dintre persoanele intervievate, 18% afirmă că având în vedere miliardele de oameni din întreaga lume care activează în social media acest mediu este o modalitate de a ajunge la un număr foarte mare de persoane la un preț relatv scăzut.

10% susțin că radioul continuă să fie o modalitate puternică prin care companiile și brandurile pot crea o relație cu cei care le consumă produsele, în timp ce un alt procent de 10% cred că Publicitatea Outdoor este mediul care este răspândit peste tot și nu poate fi închis. Oamenii petrec destul de mult din timpul lor în afara casei și, în consecință, sunt “atinși” de mesajele publicitare stradale.

Pe ultimul loc se află ziarele. 5% dintre persoanele participante la studiu consideră că Ziarele și revistele au pierdut foarte mult din audiență de când oamenii au început să-și ia informațiile din atât de multe surse, cum se întâmplă astăzi.

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/play’;document.write(”);if(typeof flowplayerhtml == ‘undefined’) { document.write(”);}var domain = document.domain;var domain_split = domain.split(‘.’);var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + „.” + domain_split[domain_split.length-1];document.write(unescape(„%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayerhtml_max/ee897df80ef944a4d38d86602e11a735/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă