39.3 C
București
luni, 15 iulie 2024
AcasăSpecialVIDEO Meciul anului în tenis: Loviturile fantastice ale Simonei Halep și Serenei...

VIDEO Meciul anului în tenis: Loviturile fantastice ale Simonei Halep și Serenei Williams

Miami 2015 s-a încheiat pentru Simona Halep, cap de serie numărul 3, în faza semifinalelor, însă românca a reușit, împreună cu Serena Williams, să facă cel mai spectaculos meci al anului 2015.

Serena Williams s-a impus, după un meci impredictibil, care a luat o turnură complet diferită, după primul set. Liderul mondial părea să defileze împotriva româncei, iar ceea ce a urmat după primul set a fost o surpriză de proporții. Simona Halep a revenit cu tot avântul în meci și a câștigat setul al doilea, pregătind terenul pentru un decisiv foarte strâns. Setul al treilea a început din nou cu Williams la conducere, după care Halep a reușit o revenire incredibilă, ca în cele din urmă să cedeze la capătul unei lupte fantastice.

Citește și Miami 2015: Simona Halep, învinsă de Serena Williams, scor 2-6, 6-4, 5-7, după 14 victorii consecutive

Loviturile incredibile reușite de cele două și intensitatea meciului au făcut ca această partidă să fie considerată pe bună dreptate meciul anului. A fost pentru prima dată, când Williams și Halep au mai jucat în 3 seturi, de la întâlnirea din 2011.

Serena Williams s-a impus cu scorul de 6-2, 4-6, 7-5, după mai bine de două ore de joc, acesta fiind cel mai dificil meci al său din acest an. Neînvinsă în 2015, Williams va disputa, sâmbătă, finala cu C. Suarez Navarro, a 12-a favorită.

</p><p>Serena Williams s-a impus cu scorul de 6-2, 4-6, 7-5, după mai bine de două ore de joc, acesta fiind cel mai dificil meci al său din acest an. Neînvinsă, în 2015, Williams va disputa finala cu C. Suarez Navarro, a 12-a favorită.</p><p><a data-cke-saved-href="http://www.romanialibera.ro/sport/sporturi/simona-halep-a-castigat-respectul-serenei-williams–reactie-surprinzatoare-a-liderului-mondial-373628" href="http://www.romanialibera.ro/sport/sporturi/simona-halep-a-castigat-respectul-serenei-williams–reactie-surprinzatoare-a-liderului-mondial-373628" target="_blank"><strong>Citește și <span style="color:#FF0000;">Simona Halep a câștigat respectul Serenei Williams. Reacție surprinzătoare a liderului mondial</span></strong></a></p>

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă