6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO INCREDIBIL Cursă de-a şoarecele şi pisica la 300 km/h pe Autobahn:...

VIDEO INCREDIBIL Cursă de-a şoarecele şi pisica la 300 km/h pe Autobahn: Kawasaki vs Audi RS6

Atunci când vorbim de motociclete versus maşini tindem să pariem întotdeauna pe primele. Însă un clip video, devenit viral pe internet, ne arată contrariul, cum un Audi reuşeşte să depăşească un Kawasaki.

Puse faţă în faţă, protagonistele întrecerii de pe autostrada germană sunt două mici bombe pe patru, respectiv două roţi. Avem de o parte un Audi RS 6 ABT, iar de cealaltă parte un Kawasaki Ninja ZX-10. Maşina are nu mai puţin de 700 CP şi 800 Nm, ceea ce înseamnă că este unul dintre cele mai puternice Audi produse vreodată. În schimb motocicleta vine cu o capacitate cilindrica de 1000 cm3 şi parcurge sprintul 0-100 km/h în mai puţin de trei secunde. Vorbim aşadar despre doi titani.

Este posibil să existe vreun pariu la mijloc, sau pur şi simplu motocilistul, clar depăşit de Audi în repetate rânduri, s-a simţit umilit şi a încercat să-şi ia revanşa. Cursa are loc pe tronsonul Augsburg – Munchen. Cei doi ating cu uşurinţă 300 km/h, ceea ce pe autostrăzile germane nu doar că este posibil, dar este şi permis de lege.

Vedeţi în clipurile video cursa nebunească dintre Audi şi Kawasaki

Partea 1: Kawasaki nu ţine pasul cu Audi

Partea 2: depăşiri între Audi şi Kawasaki

Partea 3: Cei doi se apropie de destinaţie


Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă