29 C
București
joi, 18 iulie 2024
AcasăSpecialUPDATE. VIDEO: Incendiu puternic la un hotel din Mamaia

UPDATE. VIDEO: Incendiu puternic la un hotel din Mamaia

UPDATE: Incendiul izbucnit, joi dimineață, la Hotelul Histria din stațiunea Mamaia a fost stins de pompieri după aproximativ cinci ore, conform Mediafax. 

Prejudiciul estimat de patronul imobilului este de 50.000 de euro. 

”În total, aproximativ 70 de pompieri și 12 autospeciale de stingere cu apă și spumă au fost la fața locului”, au precizat reprezentanții ISU.

––

Pompierii de la ISU Dobrogea intervin la această oră cu opt autospeciale la hotelul Histria din Mamaia unde a izbucnit un incendiu puternic, potrivit Ziua de Constanța. 

În momentul în care s-a declanșat incendiul, în hotel se aflau trei persoane, care au fost evacuate. Potrivit primelor evaluări au fost afectaţi circa opt sute de metri pătraţi de acoperiş. 

Fumul este atât de intens încât circulația în zonă a fost blocată. 

Pompierii spun că focul s-a intensificat şi din cauza vântului puternic Una dintre maşinile pompierilor a cedat şi s-a lăsat pe o parte din cauza greutăţii.

Hotelul Histria aparţine omului de afaceri George Virgil Bosânceanu, care a declarat că, cel mai probabil,  încendiul a pornit de la eoliana cu care alimentează unitatea de cazare cu energie electrică, şi la care presupune el s-ar fi produs un scurtcircuit.

Tot Bosânceanu mai spune că hotelul era închis mâine având un termen la instanţă în care aşteaptă pronunţarea.

„De la eoliana de acolo a făcut un scurt. Nu cred că e vreo mână criminală. După ce că am 10 ani de condamnare, să-mi mai dea şi… Nu cred… Sunt vreo 600 metri de acoperiş afectaţi. Nu am nici asigurare. Eu cu pagubele sunt învăţat. Eu mâine s-ar putea să nu mai fiu…”
 

Sursa: Youtube/ Ziua de Constanța 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă