17.2 C
București
sâmbătă, 21 mai 2022
AcasăSpecialVIDEO Incendiu la un mall din Constanța

VIDEO Incendiu la un mall din Constanța

Mai multe echipaje de pompieri ale ISU Dobrogea și echipe medicale SMURD intervin la un incendiu care se manifestă cu degajare de mult fum în interiorul mall-ului din zona parcului Tăbăcărie din Constanța. Zeci de persoane care erau la cinematograf au fost evacuate in ordine. Se pare că a arde un magazin de la parter.

“Incendiul a izbucnit în unul dintre spațiile comerciale din cadrul City Park, în afara programului de funcționare a mallului, după ora 22.00, în acel moment singurii clienți prezenți în centrul comercial fiind în incinta cinematografului. Toate sistemele de siguranță ale centrului comercial au funcționat corespunzător, alarma de incendiu declanșându-se imediat, iar echipa mall-ului a reacționat prompt în sesizarea autoritătilor și evacuarea în siguranță a clienților. Incendiul a fost stins în scurt timp. Menționăm ca nicio persoană nu a fost pusă în pericol. în acest moment, ne asigurăm că toate măsurile sunt luate pentru ca centrul să-și poată primi mâine clienții în conditii optime. 

Siguranța clienților City Park este o prioritate pentru noi, astfel că reprezentanții centrului comercial vor continua să monitorizeze toate aspectele care țin de protecția celor care îi trec pragul” , a declarat Sorin Drache, purtătorul de cuvânt al centrului comercial.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă