26.4 C
București
marți, 16 iulie 2024
AcasăSpecialVIDEO Horoscop - Zodia VĂRSĂTOR, săptămâna 14 - 20 iulie

VIDEO Horoscop – Zodia VĂRSĂTOR, săptămâna 14 – 20 iulie

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 30 iunie – 6 iulie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos.

In acest weekend Varsatorii trebuie sa fie atenti la ceea ce se petrece in jur, la ceea ce se petrece cu viata lor si, in general, chiar daca este un timp de relas, un timp pentru odihna, lor li se vor intampla lucruri marete. In mod deosebit ajung in posesia unor informatii importante despre rude, prieteni, persoane cu care au o legatura afectiva profunda. Mai mult este nevoie chiar sa se gandeasca, pentru ca au si timp pentru asta, nu li se cere chiar urgent un raspuns, dar este o ocazie importanta de a relua niste legaturi demult rupte, poate si degeaba. Depinde de dvs. personal daca puteti trece peste uitare sau peste orgolii si sa intindeti o mana spre a o strange pe cea care vi se intinde acum. Ganditi-va, viata este scurta, iar clipele speciale vin asa de rar.

Sigur, sunt si Varsatori care inca se vor lupta cu morile de vant pentru a se reechilibra financiar, si chiar daca este weekend sunt obsedati de cum sa procedeze sa faca fata acestor provocari. Voi trebuie sa mai asteptati, dar asta nu inseamna sa stati in casa sa va lingeti ranile.

Pe luni sa stiti ca daca o sa incepeti ziua cam somnorosi decat altadata, nu este un semn rau, nu este nici un fel de semn poate e vorba doar despre o anume stare de epuizare. Oricum asa lent cum incepe sapatamana, sa stiti ca este destul de promitatoare. Sunteti avantajati in fata superiorilor dar si a subalternilor, puteti la locul de munca sa initiati programe noi, sa va puneti in valoare ideile si, mai presus de toate, sa va faceti remarcat. Aveti nevoie de asta pentru ca poate ati atins un anume nivel al verificarilor si acum poate vi se sporeste venitul cu un procent acolo.

Spre mijlocul sapatamanii, comunicarea este valorizata bine de catre nativi, astfel ca va puteti face noi prieteni, aliati, mai ales din cei de sex opus, situatie care cine stie pe viitor ce turnura va lua. Oricum sa fiti pregatiti pentru ca dragoste pluteste in aer.

Referitor la viata de familie, sa stiti ca acest aspect nu este prea ofertant, partenerul are de data aceasta pretentii care dvs. vi se par exagerate, si desi va este greu sa gasiti o cale de negociere, va va fi destul de greu, mai ales daca la mijloc este vorba despre niste obligatii de familie ale dvs. Sanatate – nas infundat, banii – refaceti socotelile.

Pentru alte zodii reveniţi la Horoscopul Săptămânii 14-20 iulie

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă