20.1 C
București
joi, 25 iulie 2024
AcasăSpecialVIDEO Horoscop - Zodia SCORPION, săptămâna 14 - 20 iulie

VIDEO Horoscop – Zodia SCORPION, săptămâna 14 – 20 iulie

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 30 iunie – 6 iulie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos.

In acest weekend ceea ce va face Scorpionul va afecta pe aproape toata lumea, mai ales pe cei apropiati, prieteni, colaboratori. Asa se face ca trebuie sa evitati sa va impuneti cu orice pret opinia, sa fiti mai toleranti, mai concilianti, mai prietenosi, dar atat cat se potriveste caracterului dvs., pentru a nu intra in discordanta cu ceea ce stiu oamenii despre dvs.

Sunt doua zile cruciale pentru Scorpioni, asa cum vor mai fi si altele o perioada, cand miza se ridica asa cum nu a mai fost in ultima perioada, iar nativii incearca cu orice mijloc sa se dedice scopului stabilit, chiar cu sacrificarea acestui timp liber care tare bine v-ar fi facut daca il petreceati undeva in aer liber, intr-o excursie, la mare, la soare sau cine mai stie unde. Este foarte important sa jucati o carte tare acum, sa mizati pe sinceritate, nu de altceva, dar cam asta asteapta de la dvs. cei ce va sunt apropiati.

Pe luni trebuie sa fiti atenti in mod deosebit pentru ca unele greseli facute in trecut se pot intoarce impotriva dvs. si sa ia efectul bulgarelui de zapada, astfel ca o sa o dati, oricum ati intoarce, din rau in mai rau. Numai ca Scorpionul are steaua sa norocoasa astfel ca el nu se pune la masa de joc fara sa aiba asii in manseta. Iar dvs. nu ati jucat ultima dvs. carte.

Pe miercuri sau joi lucrurile se relaxeaza mai ales la locul de munca, acolo unde tineti bine fraiele, tot dvs. veti coordona activitatea indiferent cat de neimportanta este. De asemenea trebuie sa fiti atenti atunci cand gestionati banii altora. De aici pot aparea pe joi, vineri o serie de incurcaturi care sunt mai mult pierderi, iar intr-o astfel de situatie nimeni nu va iarta. Cand este vorba de banul personal e una, astfel trebuie sa fiti cel putin in aceste zile precauti.

Viata de familie se desfasoara pe coordonate normale, nici stralucit dar nici nu aveti a va plange. In general, partenerul nu mai raspunde cum ati vrea solicitarilor dvs., se comporta asa ca si cum de prea multe ori v-a atentionat ca sa se mai amestece acum degeaba, ca tot cum vreti dvs. o sa faceti. In mod deosebit copiii vor avea relatii mai stranse cu dvs., sunteti pe aceeasi lungime de unda, poate o fi vorba despre un interes sau cine stie ce au sa va ceara. Sanatatea – evitati excesele, banii – nu contati pe banii altora.

Pentru alte zodii reveniţi la Horoscopul Săptămânii 14-20 iulie

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă