25.8 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăSpecialVIDEO Horoscop - Zodia SĂGETĂTOR, săptămâna 14 - 20 iulie

VIDEO Horoscop – Zodia SĂGETĂTOR, săptămâna 14 – 20 iulie

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 30 iunie – 6 iulie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos.

In acest weekend Sagetatorul ar fi bine sa se concentreze pe lucrurile mici, cele a caror finalitate nu implica mize mari, astfel ca sa obtineti acea relaxare de care aveti nevoie dupa munca istovitoare care ati avut-o in ultimul timp. Ocazii de a petrece putin timp placut, doar pentru sufletul dvs. sunt destule, totul este sa va obisnuiti cu schimbarile de ritm astfel incat sa puteti schimba macazul in functie de ceea ce vi se ofera.

Nu trebuie sa spuneti nu niciunei oportunitati, chiar daca dimineata va duceti la cumparaturi si dupa amiaza sunteti invitat la o piscina, sa va racoriti putin. Trebuie sa tineti cont de un singur lucru in acest weekend si anume de faptul ca sunteti destul de stransi la punga, pentru ca ati achitat o serie de taxe, dar si pentru ca ati ajutat poate pe cineva din familie nu cu sume consistente, dar suficient cat sa va destabilizeze pentru o vreme.

De asemenea, saptamana de lucru trebuie sa fie mai putin aglomerata, pentru asta ar trebui sa faceti un mic efort, tocmai pentru ca ambitia exista, e buna, dar este a dracului de epuizanta. Deci reglati motoarele pe pozitia neutra si vedeti-va de ceea ce va face bucurie si va relaxeaza. Este posibil chiar sa va luati in timpul saptamanii, poate pe miercuri si joi daca nu chiar pana in weekendul viitor, cateva zile libere, asta nu pentru ca dvs. ati planui ceva in acest sens, dar prietenii dvs. va solicita si va sustin chiar material in acest sens. Este cea mai bune idee pentru aceasta perioada, asa ca nu exista oboseala, plictiseala, nu exista niciun motiv pentru a da bir cu fugitii.

Referitor la viata de cuplu e bine sa stiti ca desi exista divergente, opinii diferite, asta nu inseamna ca nu va intelegeti. Dimpotriva. Apare o efervescenta in ideatica pe care o impartasiti reciproc incat va completati excelent in a duce mai departe, in mod placut, discutii cu iz filosofic sau de alta natura, in conformitate cu viata dvs. sociala sau culturala sau preocuparile comune. Totusi sanatatea cuiva din familie va ingrijoreaza, dar nu este nimic mai mult decat o recidivare a mai vechilor probleme, care se vor rezolva rapid. Sanatate – evitati alcoolul, banii – la limita supravietuirii.

Pentru alte zodii reveniţi la Horoscopul Săptămânii 14-20 iulie

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă