34 C
București
joi, 18 iulie 2024
AcasăSpecialVIDEO Horoscop - Zodia PEŞTI, săptămâna 14 - 20 iulie

VIDEO Horoscop – Zodia PEŞTI, săptămâna 14 – 20 iulie

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 30 iunie – 6 iulie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos.

Pestii, in acest weekend ca si in toata perioada asta care va tine catva timp sunt si vor fi marcati de griji, ganduri de toate felurile, o doza de nesiguranta, parca nu ei au fost aceia care anul trecut pe vremea asta rasturnau muntii. Sigur ceva legat de viata personala ii va face sa gandeasca ca sunt indreptatite sentimentele lor, dar trebuie sa ganditi ca atmosfera si-o mai face si omul singur. Nu trebuie sa urlati la luna, doar sa vedeti ca lucrurile adevarate sunt chiar acestea de langa dvs.

Este sigur nevoie de o doza de intelepciune sa vedeti astfel situatia, dar nativii nu sunt inapti la acest capitol. Oricum weekendul va ocupa timpul cu tot felul de drumuri si pregatiri poate de sezon, dar per total saptamana o veti incepe bine, cu un tonus bun asta in cazul in care nu mascati dvs. amarul pe care-l simtiti.

Saptamana care incepe este una solicitanta, dar se pare ca mai mult asa o faceti dvs. Fara o ordine pe care s-o instalati in viata dvs. o sa ajungeti sa lucrati si acasa treburile de la serviciu, noptile le veti lungi cu cafele, iar ziua veti fi mereu toropiti, asta in cazul in care nu ganditi la investitiile pe care trebuie sa le continuati referitor la proiectul inceput deja de mai mult timp la casa, gospodaria dvs. sau cine mai stie ce ati incercat sa puneti pe roate, poate fi vorba despre o mica afacere la care e bine sa lucrati cu sarg pentru a scoate ceva profit.

In familie tocmai din acest motiv apar destule divergente, asta in primul rand pentru ca fiecare membru considera ca altele sunt prioritatile. Indiferent care va fi rezultatul Pestii vor avea ultimul cuvant asta pentru ca stie sa tina bine in mana finantele. Nu este vorba doar de cele pe care le are, cele care acum poate sunt la limita, ci si de cele care vor veni poate in urmatoarea jumatate de an.

Capul va este un adevarat calculator, care acum lucreaza la viteza maxima, poate e bine s-o lasati mai moale, pentru ca altminteti nu o sa vedeti ca o anume invitatie pare mai degraba una romantica decat de afaceri. Oricum noutatile si schimbarile de natura romantica sunt la ordinea zilei acum, va e frica cumva de ele? Sanatate – disconfort minor, banii – chestii de sezon, concedii, calatorii.

Pentru alte zodii reveniţi la Horoscopul Săptămânii 14-20 iulie

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă