22.2 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăSpecialVIDEO Horoscop - Zodia BERBEC, săptămâna 14 - 20 iulie

VIDEO Horoscop – Zodia BERBEC, săptămâna 14 – 20 iulie

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 30 iunie – 6 iulie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos.

In acest weekend Berbecilor li se va intampla o minune dar daca e sa ne luam dupa stele ar fi bine sa stiti ca fiecare zi din saptamana ce vine veti avea cate o surpriza, si majoritatea placute. Asa se face ca fie intrati in posesia unei sume de bani inca de sambata, fie cedati in fata unor tentatii si bagati mana in unele fonduri de rezerva. Asta pentru ca bucuria dvs. sa fie perfecta, sa va simtiti excelent intr-o perioada de exceptie, deci plecati la o forma de shopping. Am zis o forma pentru ca puteti cumpara ceva doar pentru a cheltui si asta va face bine, fie pentru a face niste achizitii speciale, asta insemnand magazine de antichitati, targuri de vechituri, evident pentru vreun obiect chilipir.

Dar nu trebuie sa uitati ca tot in weekend, adica duminica, este posibil sa va cuprinda o stare de nostalgie dupa niste timpuri care iata ca acum va revin in minte cu oarecare emotie. Este o ocazie buna pentru a va contacta mai vechi prieteni, a restabili unele contacte pierdute, o sa aveti ocazia astfel sa vedeti si ca reintalnirile sunt datatoare de viata de cele mai multe ori, dar si ca va veti face alte contacte mai mult decat folositoare.

Inceputul sapatamanii vine cu alte surprize, de data asta ceva compensatoriu, poate este vorba despre o stare de bucurie care va face sa va simtiti ca si cum ati levita, poate avea unele conotatii romantice, incat sa va simtiti ca intr-un dans al imperecherii, in asa fel incat cu cat imaginatia dvs. este mai bogata cu atat spectacolul pe care il traiti este mai impresionant.

Abia pe miercuri si joi va comportati mai pamantean, incepeti sa vedeti mai clar, astfel ca va puteti intui sau sesiza sansele de la un kilometru. In plus dvs. dispuneti acum de o abilitate de comunicare teribila, cuvintele, fie ele intelepte sau poetice, daca nu chiar filosofice, vi se rostogolesc pe buze, aducand audienta in stare de perplexitate. Dar tot de joi si pana vineri aceste atuuri trebuie valorificate cat mai bine, incercand sa evitati sa fiti ezitanti, timizi sau neincrezatori in sansele pe care vi le ofera stelele.

Viata de familie este pe locul doi daca va referiti la familia largita, acum dvs. sunteti vedetele, deci va comportati ca atare. Totusi ceva se va intampla in randul rudelor, astfel ca abia pe saptamana viitoare se poate vorbi de o limpezire a situatiei. Nu este ceva grav, dar este nevoie de prezenta dvs. La locul de munca lucrurile decurg normal, singurul impediment care va strica dispozitia poate fi caldura. Sanatate – poate o zgarietura la picior, banii – ii gasiti in cont.

Pentru alte zodii reveniţi la Horoscopul Săptămânii 14-20 iulie

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă