26.6 C
București
luni, 22 iulie 2024
AcasăSpecialVIDEO Horoscop - Zodia BALANŢĂ, săptămâna 14 - 20 iulie

VIDEO Horoscop – Zodia BALANŢĂ, săptămâna 14 – 20 iulie

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 30 iunie – 6 iulie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos.

In acest weekend, Balantele, ca o defulare a frustrarilor avute mai zilele trecute, se simt atractivi, frumosi si inteligenti. Se simt ca si cum ar fi unici, in plus traiesc o mare usurare, sunt relaxati ca si cum ar fi in vacanta.

Cu toate acestea ele, Balantele nu devin mai generoase, mai atente cu cei din jur, sunt intr-un fel zgarcite cu timpul lor, cu vorbele, cu faptele, sunt indiferenti fata de ceilalti care nu mai stiu ce sa le faca sa le intre in voie. Asta dureaza o zi, pentru ca duminica trebuie sa reveniti pe calea cea buna; dualitatea firii dvs. va ajuta sa stabiliti un echilibru astfel incat sa iesiti mereu la suprafata precum uleiul. Numai ca in familie ramaneti acele personae revolutionare, care nu sunt de acord cu nimeni, cu nicio regula, chiar daca sunt zile de sarbatoare, zile libere, cand ar trebui sa fie impartasite cu cele mai bune fapte si intentii cu toata familia. De data aceasta nu stiti sa aduceti o raza de lumina in familie, fie ea apropiata sau largita.

Reveniti la ganduri mai bune abia pe luni cand nu sunteti interesati de nimic din ceea ce inseamna superficial sau usuratic. Va ganditi la munca, vreti sa incepeti ceva nou, poate sa va luati un serviciu sau sa-l schimbati pe cel actual. Numai ca intreprinderile dvs. in acest sens se vor lovi de o serie de obstacole, care mai de care de neinteles. Totul vi se pare o degringolada notorie, in care mintea dvs. logica nu gaseste nicio continuitate, nicio noima. In plus, nici nu sunteti persoanele care sa va dati pe mana oricui, asa ca putina dezorientare in primele zile ale perioadei este la ordinea zilei.

Acum la locul de munca puteti spune lucruri nedorite, poate la nervi sau daca nu, cu o fapta neglijenta sa suparati pe cine nu trebuie. Abia pe miercuri se instaleaza pacea in sufletul dvs., trebuind si reusind sa va comportati ca la carte, pentru ca daca nu actionati cu diplomatie pacatele trecute va ajung din urma. Asta este valabil pentru oricine, dar acum traim vremuri prea tulburi pentru ca sa ne permitem sa facem chiar orice.

Totusi efortul dvs. de a fi regulamentar va da roade in cel mai scurt timp, vineri regasindu-va pe cai mari, undeva lider peste cei pe care candva v-au neglijat. Viata de familie va trage un pic inapoi, pentru ca trebuie sa reparati oalele sparte de partener. Asa se face ca pierdeti o suma de bani, destul cat sa n-o uitati o vreme. Sanatatea – atentie la cei mici din familie, banii – unii sunt bine dositi.

Pentru alte zodii reveniţi la Horoscopul Săptămânii 14-20 iulie

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă