29.5 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăSpecialVIDEO Harlem Shake "BUSTED"! Vezi ce a făcut Poliţia din Portland pentru...

VIDEO Harlem Shake „BUSTED”! Vezi ce a făcut Poliţia din Portland pentru a opri noua MANIE mondială

Harlem Shake a cuprins întreg mapamondul, iar acest lucru pare să îi exaspereze pe poliţiştii din Portland, SUA. Aceştia au arestat pe loc o persoană care făcea Harlem Shake-ul chiar în garajul unităţii de poliţie. Vezi intervenţia poliţiei în clipul de mai jos, surprinsă pe camerele de supraveghere.

„Harlem Shake”, tradus pe româneşte Mişcarea Harlem sau Paşii Harlem, este unul dintre cele mai populare virale care au cuprins lumea de la începutul acestui an. Este greu de definit ca un dans, însă şi-a găsit adepţi în întreaga lume cu ajutorul clipurilor postate pe internet, în care celebra mişcare este executată de diferite grupuri de persoane, colegi în birouri, studenţi în faţa universităţii sau chiar soldaţi în curtea unităţii.

Harlem Shake-ul din clipul de mai jos nu este unul dintre cele mai reuşite de până acum, după cum notează fanii pe internet, însă scopul clipului este mai degrabă de a-i avertiza pe aceştia şi nu de a-i distra. Poliţia din Portland a lansat şi un comunicat de presă o dată cu difuzarea acestui clip pe internet, prin care atenţionează că vrea să întrerupă această manie care pare să fi cuprins lumea.

„Poliţia din Portland difuzează un clip video cu un bărbat care face ‘Harlem Shake’ chiar în garajul cartierului general al Poliţiei din Portland. În spiritul justiţiei bărbatul a fost eliberat dar difuzăm acest clip ca un mesaj de avertizare. GATA CU CLIPURILE CU SHAKE-URI! Biroul de Poliţie din Portland pune capăt distracţiei tale încă din 1870”, scrie în comunicatul remis de poliţia americană. Nouă nu ni se pare că în clipul video ar avea loc o arestare reală, ci mai de grabă o încercare de intimidare a celor care au de gând să mai facă Harlem Shake. 

Vezi mai jos atitudinea diferită a poliţiei din Suedia faţă de Harlem Shake, care nu pare deloc deranjată de aşa-numita „nouă molimă mondială”. Harlem Shake ajunge printre poliţişti:

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă