30.1 C
București
luni, 8 august 2022
AcasăSpecialVIDEO. Cum a fost salvat un bărbat care s-a rănit grav în...

VIDEO. Cum a fost salvat un bărbat care s-a rănit grav în Masivul Bucegi

Un bărbat care s-a rănit grav după ce a căzut în timp ce se plimba cu un ATV într-o zonă accidentată din Masivul Bucegi a fost găsit, sâmbătă, de jandarmi montani şi salvamontişti. Bărbatul, care a suferit mai multe fracturi, a fost preluat de un elicopter SMURD pentru a fi dus la spital, informează Mediafax.

Bărbatul, în vârstă de 69 de ani, a scăpat vehiculul de sub control şi a căzut în Masivul Bucegi, în zona Munţilor Dudele şi Pietrele Albe, la graniţa dintre judeţele Dâmboviţa şi Braşov.

El a fost găsit de echipele de intervenţie, care i-au acordat primul ajutor şi care au constatat că are o fractură la piciorul drept şi, foarte probabil, mai multe fracturi costale. El urmează a fi preluat de un elicopter SMURD şi dus la spital.

Tot sâmbătă, o persoană a căzut într-o prăpastie pe Jepii Mici din Masivul Bucegi, în judeţul Prahova.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Prahova, Leonard Dragomirescu, a declarat că la 112 a fost primit un apel de la o persoană care a văzut accidentul, iar jandarmi, salvamontişti şi reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova au plecat către locul indicat.

La ora transmiterii acestei ştiri, nu se cunoaşte la ce diferenţă de nivel se află persoana căzută în prăpastie şi nici care este starea acesteia.

Cele mai citite

Diferitele tipuri de vitrine băuturi și avantajele oferite

Ești proprietarul unui restaurant, unui bar sau unui magazin alimentar? Atunci cu siguranță te-ai gândit deja să te echipezi cu o vitrină pentru băuturi...

ASF anunță stabilizarea pieței RCA după dispariția City Insurance

Piața RCA confirmă, după prima jumătate a anului 2022, că a reușit să depășească efectele dispariției City Insurance S.A., fostul lider din domeniu, anunță Autoritatea...

Cât de deschise sunt firmele din România la trendul global cage-free?

Tot mai mulți consumatori și tot mai multe firme refuză să consume, respectiv să folosească ori să vândă ouă marcate cu cifra 3 și...
Ultima oră
Pe aceeași temă