26.2 C
București
vineri, 1 iulie 2022
AcasăSpecialVIDEO. Acuzații scandaloase la la Mănăstirea Râșca Transilvană din Cluj. Un călugăr...

VIDEO. Acuzații scandaloase la la Mănăstirea Râșca Transilvană din Cluj. Un călugăr ar fi lăsat însărcinată o enoriașă

O femeie din satul clujean Călata și-a acuzat preotul duhovnic că ar fi lăsat-o însărcinată, scrie Ziarul Clujean. După ce cazul a ieșit la iveală, călugărul cu pricina și-a luat „concediu”, a declarat starețul mănăstirii, care nu a dorit să vorbească oficial despre incident.

Într-o filmare cu camera ascunsă, călugărul șef spune că totul a fost „o neatenție” și cel mai probabil preotul își va recunoaște copilul.

„O tot vedeam că merge la Mănăstirea Râșca Transilvană, dar am crezut că acolo și-a găsit liniștea. Sunt bătrână și nu mi-o trecut prin cap că ea merge acolo să facă prostii cu călugării. Doamne apără și păzește ce o mai ajuns lumea asta stricată. Acolo în mănăstire au făcut ce au făcut, că el nu putea să plece de acolo”, spune o femeie din Călata, în timp ce își face trei cruci.

Întrebat de jurnaliști, părintele Teofan a recunoscut că ar fi întreținut relații sexuale cu Mihaela, enoriașa sa de 30 de ani, și că ar fi lăsat-o însărcinată pe aceasta. După acest episod, părintele a fost retras din altar și pus în strană, lângă diaconi. La ceva timp după asta, spun oamenii din Călata, călugărul s-ar fi mutat de la mănăstire acasă la iubita care îi va dărui un copil. 

Această mănăstire nu este la primul scandal de acest fel. Anii trecuți, mai multe măicuțe ar fi rămas însărcinate după ce au întreținut relații intime cu călugării. 

Cele mai citite

Biden a confundat Suedia cu Elveţia la summitul NATO

Preşedintele american Joe Biden a vorbit joi în faţa presei despre invitaţia de aderare la NATO adresată Finlandei şi Suediei, dar când a menţionat-o...

Biden a confundat Suedia cu Elveţia la summitul NATO

Preşedintele american Joe Biden a vorbit joi în faţa presei despre invitaţia de aderare la NATO adresată Finlandei şi Suediei, dar când a menţionat-o...

Viaceslav Volodin, șeful Dumei de stat a Rusiei, vrea anchetă serioasă pentru fiecare membru Azov

Viaceslav Volodin, șeful Dumei de stat a Rusiei, vrea anchetă serioasă pentru fiecare membru capturat al regimentului Azov, după ce încă nu s-a decis...
Ultima oră
Pe aceeași temă