6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO. Acuzații scandaloase la la Mănăstirea Râșca Transilvană din Cluj. Un călugăr...

VIDEO. Acuzații scandaloase la la Mănăstirea Râșca Transilvană din Cluj. Un călugăr ar fi lăsat însărcinată o enoriașă

O femeie din satul clujean Călata și-a acuzat preotul duhovnic că ar fi lăsat-o însărcinată, scrie Ziarul Clujean. După ce cazul a ieșit la iveală, călugărul cu pricina și-a luat „concediu”, a declarat starețul mănăstirii, care nu a dorit să vorbească oficial despre incident.

Într-o filmare cu camera ascunsă, călugărul șef spune că totul a fost „o neatenție” și cel mai probabil preotul își va recunoaște copilul.

„O tot vedeam că merge la Mănăstirea Râșca Transilvană, dar am crezut că acolo și-a găsit liniștea. Sunt bătrână și nu mi-o trecut prin cap că ea merge acolo să facă prostii cu călugării. Doamne apără și păzește ce o mai ajuns lumea asta stricată. Acolo în mănăstire au făcut ce au făcut, că el nu putea să plece de acolo”, spune o femeie din Călata, în timp ce își face trei cruci.

Întrebat de jurnaliști, părintele Teofan a recunoscut că ar fi întreținut relații sexuale cu Mihaela, enoriașa sa de 30 de ani, și că ar fi lăsat-o însărcinată pe aceasta. După acest episod, părintele a fost retras din altar și pus în strană, lângă diaconi. La ceva timp după asta, spun oamenii din Călata, călugărul s-ar fi mutat de la mănăstire acasă la iubita care îi va dărui un copil. 

Această mănăstire nu este la primul scandal de acest fel. Anii trecuți, mai multe măicuțe ar fi rămas însărcinate după ce au întreținut relații intime cu călugării. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă