31.3 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăSpecialVideanu, avizat favorabil pentru functia de ministru al Economiei

Videanu, avizat favorabil pentru functia de ministru al Economiei

Ministrul propus al Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Adriean Videanu, a fost avizat favorabil pentru acest portofoliu de catre comisiile reunite de economie si industrii din Parlament, cu 39 de voturi favorabile si 17 impotriva, transmite Mediafax.

 

Numararea voturilor din comisie a fost repetata de cateva ori de catre deputatii Cristian Boureanu (PDL) si Aura Vasile (PSD), care nu reuseau sa ajunga la acelasi numar de voturi favorabile.

Adriean Videanu a intervenit, spunand ca va face el numaratoarea paralela, ceea ce a starnit amuzamentul celor din comisie.

Videanu a spus dupa vot ca, fiind foarte sincer, nu neaparat raspunsurile date de el au contat in rezultatul votului din comisii, ci aspectul politic.

"Vreau sa fiu corect, sa nu incercam sa gasim alte explicatii decat ca este o decizie politica care a fost respectata de absolut toti", a mai spus Videanu, adaugand ca s-a bucurat de votul unor colegi liberali din comisii.

Despre votul de miercuri pentru investirea Guvernului, Videanu a spus ca avizele favorabile pot fi un semnal privind rezultatul pentru intregul Guvern. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă