11.1 C
București
joi, 23 septembrie 2021

Victor Ponta, după victoria lui Dodon, la alegerile din Republica Moldova: Propaganda sistemului din România ne intoxica și manipulează că în Moldova câștigă Maia Sandu, că Hillary bate. Ne spun că rămâne Cioloș premier. Cred că iar nimeresc pe lângă

Fostul premier Victor Ponta susține că victoria candidatului pro-rus Igor Dodon, la alegerile prezidențiale din Republica Moldova, victoria republicanului Donald Trump în Statele Unite și cea a candidatului socialist Rumen Radev în Bulgaria, sugerează că cei care speră ca Dacian Cioloș să rămână premier, după alegerile parlamentare din 11 decembrie, ar putea să fie dezamăgiți.

„În Moldova a câștigat detașat Igor Dodon. În Marea Britanie s-a votat pentru Brexit. În SUA a câștigat Donald Trump. În Bulgaria azi a câștigat funcția de președinte candidatul Partidului Socialist ( pro-Rusia)! Și până acum, toată propaganda sistemului din România și toți deontologii foști <<băsiști>> deveniți <<iohanniști și cioloniști>> ne intoxicau și manipulau că în Moldova câștigă Maia Sandu, că Marea Britanie rămâne în UE, că Hillary Clinton bate fără probleme! Ăștia au început să creadă în propriile lor minciuni și să trăiască în realitatea lor fabricată! Și tot ei ne spun cum rămâne Ciolos premier și după 11 decembrie. Cred că iar  <<nimeresc>> pe lângă! Adică doar la români mai ține cu propagandă! Despre ce înseamnă pentru România alegerile de azi din Moldova și Bulgaria o să prezint mâine (n.r. – luni) analiza mea proprie! Și din păcate nu va fi pozitivă pentru noi”, a scris Victor Ponta, pe pagina sa de Facebook.


Citește aici despre alegerile prezidențiale care au avut loc, în 13 noiembrie, în Republica Moldova: Moldova a ales estul: Igor Dodon este noul președinte al țării. El își declarase victoria de câteva ore: Doamna Sandu, nu v-a ieșit acum, vă iese peste patru ani. Candidata pro-europeană a reclamat neregulile de la vot | LIVE VIDEO + FOTO


Și fostul șef al statului, Traian Băsescu, a reacționat: „Îmi pare rău, Maia Sandu, nu atât pentru tine, pentru că oamenii politici nu stârnesc niciodată compasiune, dar îmi pare tare rău că cetăţenii Republicii Moldova, prin votul lor, au dat o amânare parcursului european al ţării. Oricum, eu voi continua să susţin parcursul european şi drumul către UNIREA cu România al ţării din stânga Prutului”, a scris Traian Băsescu, pe Facebook. Citește continuarea aici.

 

 

 

Ultima oră
Pe aceeași temă