0.2 C
Bucharest
Thursday, 7 December 2023
HomeSpecialVicepresedintele SUA a deconspirat un buncar secret

Vicepresedintele SUA a deconspirat un buncar secret

Vicepresedintele american Joe Biden, cunoscut pentru gafele sale, a divulgat informatii secrete cu privire la existenta si locul unde se afla un buncar secret in care s-ar fi adapostit fostul vicepresedinte Dick Cheney dupa atacurile de la 11 septembrie 2001, relateaza Fox News in pagina online consultata de Mediafax.

Potrivit Fox News, in cadrul unui dineu de la Gridiron Club, un eveniment anual la care participa politicieni importanti, dar si reprezentanti ai presei, Biden a dezvaluit existenta unui adapost subteran secret sub vechiul Observator Naval, care este in prezent resedinta vicepresedintelui.

Buncarul ar putea fi locul secret unde fostul vicepresedinte Dick Cheney s-a adapostit dupa atacurile de la 11 septembrie 2001.

Potrivit unei jurnaliste de la revista Newsweek, Biden a facut aceasta dezvaluire in timp ce il inlocuia pe presedintele Obama la acest dineu, care alaturi de Grover Cleveland (presedinte al SUA in perioada 1885–1889 si 1893–1897 n.red), este singurul presedinte care nu a participat la acest eveniment.

Biden a mentionat ca "un tanar ofiter din cadrul marinei i-a facut un tur al resedintei si i-a aratat adapostul care se afla dupa o usa de otel masiva si securizata cu un dispozitiv special, urmata de un culoar ingust pe care se afla echipamente de comunicatii". "Ofiterul i-a explicat ca in momentul in care Cheney s-a adapostit (in buncar), unul din cei mai de incredere consilieri a fost trimis alaturi de el".

Aceasta dezvaluire este una dintr-o lunga serie de gafe politice ale vicepresedintelui american. El a mentionat recent intr-un interviu televizat ca daca un membru al familiei sale i-ar cere parere in privinta calatoriilor, l-ar sfatui sa nu foloseasca mjloacele de transport in comun sau locurile aglomerate pentru a evita contactarea gripei porcine – o declaratie calificata drept "exagerat de alarmista" de catre un purtator de cuvant al unei companii aeriene.

Cele mai citite

Nu mai sunt bani pentru constructori! Guvernul își cere scuze pentru sutele de milioane de lei datorii

Un document semnat de către Ioan Cristian Haiduc, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, prezintă dimensiunea bătăii de joc a Guvernului la adresa...

Patru persoane rănite, dintre care una grav, într-un atac armat la Bruxelles

Patru persoane au fost rănite, dintre care una grav, miercuri seară, într-un atac armat pe o arteră comercială importantă din Bruxelles, a anunţat poliţia...

Ministrul britanic al imigrației, Robert Jenrick, a demisionat miercuri

Ministrul britanic al imigrației, Robert Jenrick, a demisionat miercuri, a declarat ministrul de interne James Cleverly, după ce guvernul a publicat un proiect de...
Ultima oră
Pe aceeași temă