0.9 C
Bucharest
Saturday, 9 December 2023
HomeSpecialVicepreşedintele PSD Petroşani, cercetat penal, după ce a provocat un accident în...

Vicepreşedintele PSD Petroşani, cercetat penal, după ce a provocat un accident în centrul oraşului

 

Vicepreşedintele organizaţiei PSD Petroşani, Radu Sorin, este cercetat penal după ce ar fi condus băut şi s-a răsturnat cu autoturismul proprietate personală în centrul oraşului, lovind un ghişeu de informare turistică, anunţă Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, Bogdan Niţu, accidentul rutier s-a petrecut, joi după-amiază, în centrul municipiului Petroşani.

Un autoturism condus de Radu Sorin, vicepreşedintele organizaţiei PSD Petroşani, care consumase băuturi alcoolice înainte de a urca la volan, s-a răsturnat pe marginea unei străzi centrale, lovind un ghişeu de informare turistică.

"Şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile unui carosabil umed, a agăţat o bordură şi s-a răsturnat în afara şoselei, lovind cu maşina Centrul de Informare Turistică. Este un accident fără victime şi au loc cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier. Şoferul este cercetat penal, aşteptăm şi rezultatele analizelor medicale, care vor stabili încadrarea", a declarat, sâmbătă, Bogdan Niţu, corespondentului MEDIAFAX.

Imediat după producerea accidentului, Radu Sorin a fost supus unui control cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv, iar apoi a fost dus la Spitalul Municipal din Petroşani, unde i-au fost prelevate probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Mai mult, vicepreşedintele PSD Petroşani va trebui să suporte şi cheltuielile de reparaţie a Centrului de Informare Turistică pe care l-a avariat, ghişeul fiind inaugurat de curând.

Cele mai citite

O companie a PMB vrea despăgubiri de doar 5.000 de euro de la firma care a întârziat finalizarea pasajului Doamna Ghica

Trustul de Clădiri Metropolitane Bucureşti S.A., companie care realizează servicii de proiectare şi lucrări de construcție aferente obiectivelor de investiții ale municipalităţii,...

Răsturnare de situație. Guvernul condiționează creșterea salariilor

Premierul Marcel Ciolacu a vorbit despre introducerea indicilor de performanţă şi a mai anunţat că, în acest weekend, membrii Executivului vor lucra împreună pe...

Trei români din patru îşi vor petrece acasă vacanţa de iarnă (sondaj)

Aproximativ 73% dintre români susţin că nu vor pleca deloc în concediu în această iarnă, iar dintre cei care o vor face aproape 11,5%...
Ultima oră
Pe aceeași temă